Fashion Guru i ove je godine sastavio listu najgore odjevenih. Na njegovoj listi našli su se i Milan Bandić, Jelena Rozga, Ankica Dobrić, Vanna, a najgorom je proglasio...pogledajte koga!

Na 20. Mjestu našla se Jelena Veljača.'Nekada je stavrno polagala pažnju na odijevanje i bila je itakako inovativna i trendi, ali u prošloj godini izgubila je taj status jer većinu vremena izgleda potpuno bezlično.', rekao je za Jelenu Fashion Guru.

Trn u oku modnom stilistu bio je i Zdravko Mamić koji je ponio i titulu za najopasniji dekolte. I bivša premijerka se našla na ovoj neslavnoj listi kao pobjednica u kategoriji za najfalš torbu, a pobjednica u kategoriji najgore ekstenzije uvjerljivo je bila Maja Šuput.

Na njegovoj listi našli su se i Milan Bandić, Jelena Rozga, Ankica Dobrić, Vanna, Maja Tedeschi, Ivana Delač Đolo i nogi drugi. Za njih Fashion Guru nije imao nimalo riječi hvale. No Guru je najgorom proglasio ipak Fani Horvat.

'Ne znam je li joj gora frizura ili odijevne kombinacije. Uvijek nakićena kao božićno drvce, valjda kako se stilski ne bi previše odmakla od svog odabranika, nažalost moram konstatirati kako se čak i on odijeva bolje nego ona. Nije svaka bečka cipela za našu nogu. Tako se niti stil ne može izgraditi kupnjom skupe odjeće. Dragi moji Splićani, ni svi vaši novci nisu dovoljni da vam prvoj dami osiguraju stil. No, kako čujem, grad još nije bankrotirao. U proračunu je ostalo još nešto novca, pa tko zna možda još ima šanse da Fani popravi stanje u ormaru. A iskreno se nadam da će nešto ostati i za restoran na Marjanu zbog kojeg je posjekla pola parka', nije štedio Fani, Fashion Guru.

No naši celebrityji sigurno će ispraviti svoje greške i iduće godine neće biti na ovo neslavnoj listi.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju