U ekskluzivnom intervjuu koji je Mitch Winehouse dao povodom izdavanja knjige 'Amy, moja kći', otac nesretno preminule Amy otkrio je dosad nepoznate detalje o prerano preminuloj legendi.

Mitch je Fani Stipković opisao kako je izgledao njegov posljednji susret s Amy i što mu je zadnje rekla prije nego li nas je napustila u 27. godini života.

Također je opisao kakva je Amy bila kao djevojčica te kako je od slatke curice koja nije mogla živjeti bez maženja s tatom ušla u svijet droge i alkohola u koji ju je uveo Blake Fielder Civil, njezina najveća ljubav uz kojeg se navukla na heroin i postala teška ovisnica.

Vrijeme je da doznamo kako se Amy borila s drogom, kako se uspjela izvući te kako je jednu ovisnost zamijenila drugom - alkoholizmom koji je u njoj budio agresivnost.

'Kao dijete voljela je biti u centru pažnje no poslije, kad je nastupala u javnosti, počela je piti da se opusti. Bila je nervozna pred publikom', ispričao je njezin otac te dodao kako nije istina da nije voljela publicitet samo joj je ponekad zbog njega bilo teško.

Ako vam priča Fani Stipković ne bude dovoljna, nabavite Mitchevu dirljivu knjigu koja je već na policama knjižara. Prvi dio dirljivog intervjua pogledajte u priloženom videu Red Carpeta.