Pjevačica Alka Vuica odlučila je za Red Carpet progovoriti o vezi sa sarajevskim ugostiteljem, kao i o skorom vjenčanju.

'Svime me osvojio, osvojio me svojom prekrasnom bosanskom dušom jednom toplinom, pažnjom, nježnošću i mogu reći da se po prvi puta u životu osjećam voljenom ženom. Nikada nije kasno da budete voljeni, da volite i da se dobro osjećate u dvoje', izjavila je Alka u mikrofon Red Carpeta.

Što to Harbe ima, a što nisu imali muškarci u prošlosti?

'Dva tri milijuna maraka ili eura hahha... Harbe ima nešto što meni strašno paše. Imam u njemu i prijatelja i ljubavnika i s njim se osjećam ovako (sklopila je ruke)', otkriva Alka.

Po svemu sudeći, pjevačica nikad nije bila sretnija. Njezin izabranik Zlatko Arslanagić Harbe, poznati sarajevski ugostitelj, osvojio je njezino srce. Alka priznaje da on nije čovjek od medija i ne voli biti u središtu pažnje. Njihova veza nije počela odmah. Upoznali su se prije nekoliko godina, a ljubav je planula na vjenčanju nećaka Zdravka Čolića. Ovog ljeta su se i zaručili u Veroni.

Par je proveo ljeto zajedno. Posjetili su čak i Kubu na koju se uskoro vraćaju. Kad su razdvojeni vrijeme krate telefonskim razgovorima, a Alka priznaje da je romantična i da čak dragom piše ljubavna pisma. Ono što je raduje je odnos njezina zaručnika i sina Arijana. Kaže da mu je Harbe prijatelj, savjetnik i da od njega dosta uči.

Alka je u Red Carpetu spomenula i kako će se za Harbe uskoro udati. Detalje ove romantične veze doznajte u priloženom videu Red Carpeta.