Telomanija je zahvatila Hrvatsku!

Autor najvećeg ljetnog hita kojeg je dosad pogledalo 200 milijuna ljudi, preko noći je postao planetarno popularan, a sve zahvaljujući instant hitu koji pjevuše svi oni koji za njega nisu ni čuli.

'Ja sam Michel Telo. Dolazim iz Brazila, jao sam sretan što sam prvi put ovdje u Hrvatskoj. Hvala na vašoj ljubavi. Jednostavan sam momak koji voli pjevati i uveseljavati druge', tim se riječima predstavio upravo Michel.

31-godišnji pjevač je prema Forbesovoj listi u samo godinu dana postao jedan od najbogatijih Brazilaca za zaradom većom od 18 milijuna dolara! 'Moja je obitelj uvijek bila siromašna, ali tata je mukotrpnim radom uspio steći neke stvari i moja obitelj nije živjela u bijedi. Svojom sam zaradom kupio kuću u Sao Paolu, ali prvim novcem sam kupio auto', priča popularan pjevač.

No sa slavom dolazi o ovaj drugi dio showbizza. U veljači ove godine ga je ostavila supruga nakon tri godine braka. 'Nije lako kada ti se najedamput toliko toga dogodi. Mnogo radiš i postane jako komplicirano. Udaljio sam se od supruge i brak je propao', opisuje Telo. No tuga nije dugo trajala, a za RC je ekskluzivno otkrio kako su on i brazilskom glumicom Thais Fersoza u vezi! 'Istina je, Tais sam upoznao na karnevalu ove godine', otkriva.

Simpatična brazilska pjesmica postala je i nogometna himna kada ju je Cristian Ronaldno počeo pjevati, no njegov dugotrajni rad i obitelj doveli su ga tu gdje je sada.