Najdugovječniji showbiz magazin donosi osvježenja u svojoj desetoj sezoni. Od ove nedjelje uredniku Danielu Delaleu u vođenju Red Carpeta pridružit će se novinarka Ivana Nanut.

Najdugovječniji showbiz magazin donosi osvježenja u svojoj desetoj sezoni. Od ove nedjelje uredniku Danielu Delaleu u vođenju Red carpeta pridružit će se novinarka Ivana Nanut, Nikolina Pišek dobiva novinarskog prostora za snimanje glamuroznih priča, dok se dvojac Jurkotić-Lipovšek vraća u duhovitim komentatorskim rubrikama 'Hijene' i 'U zdrav mozak'.

'Ovo nam je jubilarna sezona i navikli smo kroz cijelo desetljeće koliko smo s gledateljima da uvijek donosimo nešto novo u emisiju. Red carpet je razvio tim prepoznatljivih lica i novinara koji su polivalentni, jednako su kvalitetni i kao autori i kao prezenteri. Ivana će tako kao stručnjakinja za holivudski crveni tepih kao voditeljica sigurno zauzeti i ove naše domaće. Nikolina će kao novinarka gledateljima pokazati ono što mi svi koji radimo s njom znamo, a to su njena svestranost i britkost. Udovice smo pretvorili u Hijene, a o njihovom humoru ne moram mnogo govoriti, osim da će biti još žešći. Eto, i kao desetogodišnjak Red carpet je još zaigran i izvrsno zabavlja sve oko sebe!' - najavio je urednik Red carpeta Daniel Delale
 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju