Četvrti po redu Oskar popularnosti još jednom je dokazao da je najveća glazbena nagrada na prostorima- barem tako tvrdi organizator.

Goran Karan, Crvena jabuka, Neda Ukraden, Mile Kitić, Boban Rajović, Dara Bubamara samo su neka od imena koja su prodefilirala banjalučkim oskarom.

Hana je ispitala prisutne izvođače o nekim pitanjima o općoj kulturi, dok je dozu hollywoodskog glamura donio maneken Jurij Bradač.

'Gaga Gaga, Gaga Lady, my anđeo. To je broj jedan music video koji sam radio od spotova. Bila je tu i Jenifer lopez, Enrique Iglesias. Lady Gaga privatno jako drugačija nego kad se radi. Za svaku scenu, kadar 'one more time', 'can we one more time'. S JLo sam snimao s Pit Bullom. Tada se već raspao njen brak. Marc Anthony tada je došap s djecom. Malo smo popričali, no tada se na njemu već vidjelo da neće dugo', ispričao je Jurij.

Po tko zna koji put vidjeli smo šljokice, plesačice kojima je sinkronizacija pokreta atomska fizika, ali i pjevače koji su došli samo da za medije kažu bilo što pa i to da ne znaju gdje je Vatikan. Možda će iduće godine biti bolje.