Pogledajte reportažu iz Berlinskog bordela Artemis u kojem Vas za oko 100 eura očekuje piće, jelo, wellnes i seks. Ovu ponudu otišla je provjeriti Ivana Nanut.

Morala se dići u cik zore jer se bordel naziva Artemis otvara u 11 sati, a ona se tamo smjela muvati isključivo prije dolaska klijenata.

Artemis se sastoji od 30-ak soba, saune, bazena, fitnesa, dvije kino dvorane, restorana i liječničke skrbi, a ženama koje nisu zaposlenice, ulaz je strogo zabranjen.

No, Ivana je uspjela zaviriti iza zidova Artemisa te doznati kako zarađuju te kako žive žene koje se u Njemačkoj legalno bave prostitucijom.

'Svi klijenti plaćaju 80 eura za ulaz. U tu cijenu su uključena bezalkoholna pića, švedski stol i wellness-zona. Za djevojke moraju nadoplatiti 60 eura za pola sata ljubljenja i seksa', za kamere Red Carpeta izjavila je menadžerica Artemisa, Vanessa Rahn.

Prostitutke u ovom bordelu rade u smjenama – od 11 do 20 sati te od 20 do 5 sati ujutro. Broj klijenata po danu varira – od jednog pa do čak deset. Zanimljivo je kako Artemis nedjeljom i ponedjeljkom ima specijalni popust za taksiste i umirovljenike.

Ovu zanimljivu priču iz Berlina u cijelosti pogledajte u priloženom videu Red Carpeta.