Ana Stunić doista je emotivno doživjela svoj prijelaz iz Red Carpeta u In magazin. Suzne oči nije mogla sakriti tijekom vođenja cijele sinoćnje emisije, a odjava je bila posebno emotivna.

'Eto dragi gledatelji, na kraju smo posljednjeg Red Carpeta s našom dragom Anom', Daniel je započeo s odjavom. 'A ja bi iskoristila priliku da se zahvalim tebi, svima vama koji ste gledali, cijeloj redakciji Red Carpeta, cijeloj režiji Red Carpeta, ja vas sve jako puno volim. Mislim, viđat ćemo se mi još uvijek, ali ne baš na ovom mjestu. Hvala', rekla je Ana u svojoj odjavi iz popularnog showbizz magazina.

'Hvala i tebi Ana, zauvijek ćemo pamtiti tvoje izbuljene oči, veseli osmijeh i duge noge', rekao je za kraj Daniel. Popularna Ana Stunić pridružit će se voditeljima IN magazina te ćemo je uz Miju Kovačić i Ivu Perkušića od 19. ožujka gledati u poslijepodnevnom formatu u 18.25 sati. 'Veselim se IN magazinu i samostalnom vođenju lifestyle formata, a sigurna sam da je Nikolina izvrstan izbor za Red Carpet i s Danielom će činiti nepogrešiv duo', izjavila je Ana.