Gdje je show, tu je i Zdravko Mamić, ali ni u Sarajevo nije ostalo bez kritike na njegovu pojavu kada se popeo na binu BiH glazbenog Oskara.

Kamere Red Carpeta posjetile su jednu od najvećih glazbenih manifestacija u BiH pod nazivom 'BiH muzički Oskar' koji su upriličile glavne zvijezde narodnjaka s tih prostora kao što su Hanka Paldum, Halid Bešlić, Selme Bajrani i brojni drugih.
Kao što se i očekivalo, događaj su najviše obilježili kič, nesvakidašnji stilovi oblačenja koji više otkrivaju nego pokrivaju, koji bi zasigurno našem Fashion Guruu dali materijala za cijelu godinu te veliko glazbeno slavlje uz lake note narodne muzike, ali ipak, cijela organizacija može biti zadovoljna obzirom da je svemu svjedočilo čak osam tisuća posjetitelja.

Iako su neke glavne glazbene karike izostale zbog navodne temperature, ipak je bilo dovoljno slavnih koji su nadomjestili njihov nedostatak. Naravno, tamo gdje se nalaze kič, narodnjaci i velike fešte, tu je i neizostavni Zdravko Mamić kojeg su čak i na području BiH uspjeli izviždati u trenutku dolaska na binu. No to ga nije omelo da kreira pravi show u Sarajevu, baš kako mu i priliči.

Da bi vidjeli sve detalje ovog glavnog BiH glazbenog eventa, pogledajte video-prilog Red Carpeta.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju