Hana Hadžiavdagić je bila na prvom koncertu Jelene Karleuše u Hrvatskoj, koji se dogodio 15. travnja u narodnjačkom klub Ground Zero u Zagrebu.

Moramo priznati da smo jedva uspjeli pratiti jeep s Jelenom Karleušom jer je osiguranje jurilo kroz grad čak 230 kilometara na sat. Policija ih nije zaustavila, a i da jest, sumnjamo da bi uopće mogli stati. Pri ulasku u klub očekivali smo da će pogledati gdje će nastupiti i imati neki komentar, ali samo je pojurila prema svojim odajama.

'Rekli su mi da je najpametnije da dođem ravno na nastup zbog ovih vaših sad dešavanja. Što se dešava? Da pričam o tome? Ma, glupe plavuše ne trebaju da pričaju o politici. Ja smatram da svaki pošten čovjek nema problem da se pojavi, da zapjeva bilo gdje, najbitnije je imati miran san, to sam ti već jednom rekla i to nema cijenu', rekla je Hani Hadžiavdagić Jelena Karleuša.

Zagreb nije uspjela vidjeti osim kroz prozor automobila, iako je imala želju prošetati se glavnim trgom, a intervju smo morali prekidati više puta jer su njezini fanovi nestrpljivo čekali da se Jeca pojavi na sceni.

Iako klub nije bio dupkom pun kao što se očekivalo, nije bio niti prazan kao što su pisali mnogi mediji nakon održanog koncerta. Došli su njezini najvatreniji fanovi, ali većina nije htjela davati izjave da ih roditelji ne bi vidjeli na koncertu, jer je taj dan bila presuda generalima, malo licemjerno zar ne? Više u prilogu Red Carpeta!