Novinarka Red Carpeta Fani Stipković ove nedjelje donosi ekluzivni intervju s najboljim boksačem svijeta Vitalijem Kličkom.

Fani je s prvakom u WBC kategoriji razgovarala u Koelnu gdje je on zajedno sa svojim protivnikom Odlanierom Solisom najavio meč za 19. rujna ove godine. Vitalij će pred kamerama RC-a progovoriti o tome da li bi se za 100 milijuna dolara borio protiv brata, također uspješnog boksača Vladimira Klička. Fani će saznati više o njegovom privatnom životu – o tome da li ga je žena ikada pokušala zaustaviti da igra boks te kako bi reagirao da joj se netko upucava.

Gledatelji će saznati I zašto se ovaj uspješan sportaš počeo baviti politikom. Budući da se Vitalij bori protiv korupcije, Fani ga je upitala koliko je upoznat s našom političkom situacijom i ilegalnim pothvatima bivšeg premijera Sanadera. Ovaj vrhunski sportaš ujedno je i doktor znanosti, a pred kamerama RC-a objasnit će koliko je obrazovanje bitno za sportaša te zašto su se on i brat posvetili humanitarnom radu. Red Carpet donosi i intervju s Vitalijevim protivnikom Kubanacem Solisom koji je bahato najavio pobjedu nad Kličkom te komentirao bankrot svog kolege Mikea Tysona.