I dok se većina glazbenika pribojava što im donosi sutra Tony Cetinski jedan je od onih koji niže uspjeh za uspjehom , bilo na obiteljskom ili poslovnom planu.

Prošlog vikenda jedna manja kolonija pretežno sjevernih Hrvata uzela je slobodne dane već u četvrtak te pobjegla na najpoznatije talijansko skijalište Kronplatz.

Počeli su službeni skijaški vikendi, a jedan od prvih koji je ove godine stao na skije i isprobao austrijski snijeg bio je Tony Cetinski koji se trenutno može pohvaliti uspjehom i na privatnom i poslovnom planu.

Pred kamerama Red Carpeta komentirao je i jedno i drugo, ali i neke ljude na hrvatskoj estradi gdje se dotaknuo i Severininog plakata u jednoj reklamnoj kampanji: 'Ja sam se čak i uplašio kad sam vidio Severinu u prirodnoj veličini, koju obožavam i volim i sve, ali kad sam izašao iz auta i kad sam je vidio mislio sam: 'što je sad što sad ti tu radiš na pumpi', izjavio je pjevač. S novinarkom Red Carpeta pretresao je i mnoge političke teme te progovorio o malo detaljnije o svom privatnom životu.

Pogledajte video-prilog Red Carpeta.
 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju