S našim neumornim Nenadom Hervatinom, i to prvi put nakon razvoda, ekskluzivno je razgovarala još uvijek jedna od najbogatijih žena svijeta, Slavica Eccleston.

U Beogradu je posljednjih tjedana bilo više žurki nego što ih mi Hrvati imamo u godinu dana. Nema tog VIP-a, posvuduše i modne karikature koji nisu viđali i bili viđeni, na modnim revijama te promocijama magazina Helou i Svet.

Slavica je, prema pisanju britanskih tabloida, tek nakon razvoda od bivšeg supruga, vlasnika formule 1, Bernija Ecclestona, zasjala svojim punim sjajem. Premda je nakon razvoda dobila 2,4 milijarde dolara, nije kupila palaču ili vilu, nego živi u Knightsbridgeu u kući s dvije sobe, gdje joj društvo često čine njezine kćeri Petra i Tamara.

Zlobnici su komentirali - lako je imati stila kad si ga možete i priuštiti. No Slavica je u Beogradu ostavila dojam vrlo jednostavne žene. Činjenica da je nakon razvoda umjesto palače kupila 36,5 milijuna funti vrijednu jahtu te privatni zrakoplov Gulfstream G550, duplo veći od onog koji posjeduje njezin bivši suprug, bila je glavna trač tema, naravno uz propast modnog carstva njezine kćeri Petre. Njezin komentar na tu temu bio je jasan. 'Nije više u tom biznisu. Na godišnjem je.', rekla je Slavica, između ostalog.

Ostali selebovi koji su se tamo izredali pred našom kamerom su Marijana Mateus, Jelena Karleuša, Vesna Zmijanac, Haris Džinović i Filip Zepter, s poštovanjem. Čeprkaju u Srbiji malo novinari, ponekad i ispod repa, a za ostalo se celebrityji sami ponude, da svijet bude pun šarenih perika i balona. Na našim se eventima nosom paraju obaci, a preko Dunava, kažu kolege, zabavlja se- teatralno i svetski! Više u prilogu Red Carpeta!