Izdvajamo prilog reporterke Red Carpeta Fani Stipković koja je posjetila institut za liječenje seksualne ovisnosti i otkrila tko su ovisnici među slavnima.

Reporterka Red Carpeta Fani Stipković posjetila je institut za liječenje seksualne ovisnosti u kojem joj je slavni liječnik Rob Weiss otkrio tko su ovisnici među slavnima. Termin seksualne ovisnosti postao je uvriježen nakon što je prošle godine i najveći svjetski preljubnik Tiger Woods jedva izvukao živu glavu kada je supruga Ellen Nordegren saznala da ju je varao. Navodno ga je prebila palicom za golf, nakon čega je imao prometnu nesreću, te je u javnost procurila prava istina. Gotovo troznamenkasti broj Tigerovih ljubavnica pričao je kako je seksualno nezasitan te da je toliko 'ugrožen' da voli eksperimentirati čak i s muškarcima.

Tiger je tako postao samo jedan u nizu svjetskih celebrityja koji su priznali da su seksualno ovisni i otišao se liječiti u kliniku za seksualnu ovisnost. Kako bi razotkrili što se skriva iza takvih priča, Red Carpet je otišao u najpoznatiji institut za liječenje seksualne ovisnosti u Los Angelesu, 'Sexual Recovery Institut' gdje je dr. Rob Weiss, i sam velika zvijezda u SAD-u zbog čestih gostovanja u najjačim showovima kao što su Oprah i Larry King, ekskluzivno otkrio tko su zapravo seksualni ovisnici. Weiss otkriva za koga od slavnih misli da ima dijagnozu te kako prepoznati i izliječiti seksualnog ovisnika.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju