Nakon što je prošle nedjelje Fashion Guru napravio listu najbolje odjevenih Hrvata i Hrvatica, na redu je Guruov najzanimljiviji dio – TOP 20 najgore odjevenih.

Bivšu Loto djevojku Suzanu Mančić ekipa Red Carpeta pratila je tijekom priprema i slavlja pravoslavne Nove godine. Suzana će između ostalog ispričati kako su ona i njezin partner preživjeli objavu dva porno uratka. Ekipa showbiz magazina obišla je i udarne beogradske klubove te saznala kako su se zabavile ostale ondašnje zvijezde.

Preminula je najpoznatija anoreksičarka na svijetu, 28-ogodišnja Izabel Karo, a gledatelji se imaju priliku prisjetiti najpotresnijih dijelova intervjua koji je emitirao Red Carpet. Ovotjedna emisija donosi i razgovor s fotografom koji je Izabel slikao golu i time podigao neviđenu medijsku prašinu. Radovi fotografa Oliviera Toscanija gotovo su svi redom kontroverzni, a njegov zadnji projekt je kalendar u kojima je fokus na žensko međunožje. Toscani je napao crkvu, showbiz i modu, a koji su razlozi tome, gledatelji imaju priliku saznati ove nedjelje.

RC ekskluzivno donosi i reportažu iz sela Emira Kusturice, Drvengrada. Najzanimljiviji gosti ovogodišnjeg Kustendorfa su Gael Garcia Bernal i ljubavni par Lokas-Janjić. Nataša Janjić otkrit će kako se slaže s Lokasovom djecom. Kristina, pobjednica 'trash audicije' Red Carpeta, snimila je fotografije za plakat, a vidjet ćemo i kako se za vrijeme tog snimanja ponašao njen menadžer Senad.