Ove nedjelje pogledajte showbizz retrospektivu protekle godine! Čemu smo se smijali, koga intervjuirali i što sve bizarno vidjeli u svijetu pogledajte večeras!

Red Carpet tradicionalno donosi pregled showbizz godine. Gledatelji se tako imaju priliku prisjetiti svih priča iz svijeta showbizza o kojima će se još dugo pričati. Skandale će tako na jedno mjesto okupiti novinar Nenad Hervatin, a kome je u 2010. godini smrknulo, a kome svanulo istražit će za ovu specijalnu emisiju Red Carpeta Vedrana Pribačić.

Modni pregled godine donosi Svjetlana Matić, a Edita Drušković podsjetit će na sve one osobenjake koji su uspjeli ostvariti svoju veliku želju da budu barem jednom na televiziji. Nekima je to uspjelo i nekoliko puta i dobro su nas zabavili, a čemu smo se sve smijali kroz proteklu godinu prisjetit ćemo se uz prilog Ive Babić.

Red Carpet prigodni specijal donosi i pregled svih najzanimljivijih reportaža i intervjua sa svjetski poznatim zvijezdama koje su tijekom godine napravile Ivana Nanut i Fani Stipković.