Red carpet će ove nedjelje još jednom pokazati da pomiče granice u televizijskom svijetu hrvatskog showbiza. Ekskluzivno pred kamerama Red carpeta gledatelji će moći vidjeti vjenčanje Ivane Paris i Dina Bubičića u Puli.

Budući supružnici jedino su Red carpetu dopustili da ih prati prije, tijekom i nakon ulaska u bračnu luku. Gledatelji će ove nedjelje moći pogledati prve kadrove crkve i prostora u kojemu se održava svadbeno veselje, zatim pripreme mladenaca u njihovim apartmanima te dojmove rodbine Ivane i Dina prije nego što će izreći svoje sudbonosno 'da'. Red carpet će biti prisutan i na crkvenom vjenčanju, a kamere će popratiti i vatromet, prve zajedničke trenutke i dojmove bračnog para Bubičić.

Naravno, svojim gledateljima najpopularniji showbiz magazin donosi detaljan izvještaj sa slavlja. Gledatelji ne smiju propustiti tko se kako zabavljao i koji su sve celebrityji prisustvovali Ivaninom i Bubijevom najsretnijem danu. Fashion guru će dati svoj modni osvrt na svadbenu svitu Bubičićevih, a samo Egzorcisti znaju pravu istinu o zakulisju vjenčanja. Ove nedjelje gledatelji mogu vidjeti i javljanje Ivane Nanut s MTV Music Awardsa iz Madrida, a Red carpet donosi i sve detalje o boravku Lady Gage u Zagrebu.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju