Čak pet zasebnih priloga u jednoj emisiji Red Carpeta bilo je potrebno kako bi se detaljno popratilo celebrity vjenčanje godine.

Sve je započelo finalnim pripremama za vjenčanje godine, dan kada je bivša Miss Universe Ivana Paris postala supruga bivšeg Mistera Hrvatske Dine Bubičića.

Svi detalji su se pažljivo uvježbavali tijekom priprema u bajkovitoj crkvi Sv. Franje, a nakon toga je slijedilo završno uljepšavanje dvorane za svadbeni pir, te postavljanje svjetlosnih efekata koje je radila ugledna tvrtka Pro Light.

Po starom poznatom običaju, mladoženja ne smije vidjeti mladu u vjenčanici prije oltara, jer to donosi lošu sreću. Kako Ivana i Dino namjeravaju zauvijek sretno živjeti, njihove posljednje pripreme za vjenčanje odvijale su se odvojeno.

Svatko je u svome apartmanu čupao posljednje dlačice, popravljao podvezice i kravate, a s njima je, naravno, bila i kamera Red Carpeta. Čak tri kamere, da budemo precizniji. Naravno sve to je bila uvertita za ono što se čekalo tjednima, mjesecima, godinama, još otkad su se na Farmi rasplamsale prve strasti između dvoje golupčića!

Važno je napomenuti da nikad u sedmogodišnjoj povijesti Red Carpeta, i nikad u povijesti hrvatskog showbiz novinarstva, TV kamere nisu bile bliže celebrity vjenčanju.

Nakon što je u crkvi zabilježen najsvečaniji čin u životu Ivane i Dina, slijedilo je grupno fotkanje, a potom odlazak u raskošnoj dvorani za proslavu gdje je također zabilježeno kako je proteklo slavlje u dvorani, u kojem se smjeru razvijao dernek, je li ta terevenka probudila susjede i kome je pozlilo.

Na kraju su svoje dojmove iskazali gosti, celebovi i razgaljena rodbina. A mi samo od srca možemo poručiti: Sretno mladenci!!!