Hana Hadžiavdagić je posjetila glavni grad Srbije, te je istražila sve nedavne skandale koji potresaju celebrity scenu susjedne nam države.

O razvodu poznate pjevačice Nataše Bekvalac i proslavljenog vaterpolista Danila Ikodinovića u Srbiji se priča već mjesec dana.

'Ja mislim da nikada u Srbiji nijedan razvod nije imao toliku medijsku zastupljenost kao što je slučaj sa razvodom Nataše i Danila i mislim da je ključ zapravo u tim obrtima koji su se dešavali. Naime prvo su tabloidi objavili kako Nataša vara Danila prvo sa bivšim momkom Miodragom Kosićem, pa onda sa tenisačem Novakom Đokovićem da bi na kraju priča dobila potpuno drugačiji epilog u vidu saznanja da je navodno Danilo taj koji šara sa strane.', rekla je novinarka Jovana Simonović.

A upravo u vrijeme našeg boravka u Beogradu tabloidi su nastavili servirati sočne informacije, citiramo Danilovu izjavu: 'Nataša je seljanka!'

U Srbiji je također upravo završilo emitiranje reality showa pod nazivom Dvor. Dvorjani su bile mnoge medijske ličnosti, primjerice Boki 13 kojeg su nedavno priveli u policijsku postaju zbog isteka boravišne dozvole, a sve to navodno mu je smjestila skandalozna pjevačica Maja Nikolić.

Poznati fotograf Dejan Miličević našoj je Hani ispričao sočne detalje sa snimanja spotova za velike zvijezde, te usput priznao kako je od kamatara posudio novac za uređenje svog studija. To nisu jedini skandali koji potresaju Srbiju, u proteklih nekoliko tjedana iscurila su čak dva porno uratka, jedan dosad anonimne djevojke, a drugi poznatog TV voditelja. Više u prilogu Red Carpeta!