Pogledajte kako je frontmen Novih fosila otvoreno progovorio o turbulentnim godinama, životnim i profesionalnim usponima i padovima.

Jedan od najvećih hrvatskih hit-mejkera i stalni član Novih Fosila, Rajko Dujmić, nakon prošlogodišnjeg bračnog kraha koji je u jednom trenutku rezultirao čak i sa supruginim odlaskom iz zajedničkog doma, nakon godinu dana ponovno je sretan sa svojom suprugom Snježanom.

Nagađanja zašto je Snježana napustila Rajka išla su od njegovih poroka do potencijalnih ljubavnica. I dok su se pojedinci naslađivali s njihovim problemima Rajko je većinom šutio.

Kako se obiteljska situacija primirila, Rajko je odlučio promijeniti izgled te nakon što se godinama isfuravao na look mladog dječarca, odlučio se ipak malo se uozbiljiti te napraviti frizuru po uzoru na svog glazbenog idola - David Bowiea.

U intervjuu za Red Carpet otkrio je i da se nakon 23 godine u Hrvatsku vratio njegov izvanbračni sin. Naime danas 27-godišnji Tin s majkom Vesnom i očuhom, inače bivšim Rajkovim prijateljem, donedavno je živio u Španjolskoj. Kako je on jedini Rajkov sin, i supruga Snježana je kaže prihvatila ga kao svog.