Samo par dana pred najluđu noć Red Carpet donosi TOP 10 novogodišnjih dočeka. Svi gledatelji koji su još neodlučni ove nedjelje imaju priliku inspiraciju potražiti u showbiz magazinu Nove TV.

Samo par dana pred najluđu noć Red Carpet donosi TOP 10 novogodišnjih dočeka. Svi gledatelji koji su još neodlučni gdje dočekati 2011. godinu ove nedjelje imaju priliku inspiraciju potražiti u showbiz magazinu Nove TV. Osim toga RC donosi veliki pregled božićnih događanja, čestitke poznatih, a voditeljica IN magazina i glumica Najboljih godina Nikolina Pišek u nekoliko javljanja tijekom emisije rezimirat će showbiz događanja u 2010. u zemlji i svijetu.

Ovotjedno izdanje donosi intervju sa Cher koja će u razgovoru s Ivanom Nanut ispričati sve o svojim počecima, uspješnoj karijeri, djeci koja su ispaštala zbog njenog uspjeha, a poznata pjevačica i glumica će otkriti i kako je reagirala nakon što je saznala da joj kćerka želi postati muškarac.

U Red Carpetu ove nedjelje može se pogledati i intervju s Jelenom Karleušom, a gledatelji imaju priliku saznati i tko je pobjednica 'trash' audicije. Osim reportaže s neobičnog izbora za Miss u Budimpešti Red Carpet otkriva sve o posjetu Glorie Gaynor u Zagrebu. Kako je najveća disco kraljica svih vremena preživjela depresiju i paralizu, pronašla Boga, te u 61. godini zadržala vedar duh i mladenački izgled, otkrit će u razgovoru s Nenadom Hervatinom. Gloria će oispričati i zašto je svijet showbusinessa ponekad jako surov, kako su izgledali partiji 80-tih kad je bila najveća svjetska glazbena zvijezda, te zašto je tad konzumirala drogu, a danas živi život posvećen Bogu i vjeri u ljubav.

Egzorcisti će dati svoj specifičan pečat protekloj godini i tako još jednom nasmijati, kako one koji se indirektno prepoznaju pod njihovim maskama i perikama, tako i gledatelje ispred malih ekrana.

Red Carpet tradicionalno donosi pregled showbiz godine. Gledatelji se 2. siječnja imaju priliku prisjetiti svih priča iz svijeta showbiza o kojima će se još dugo pričati. Skandale će na jedno mjesto okupiti novinar Nenad Hervatin, a kome je u 2010. godini smrknulo, a kome svanulo istražit će za ovu specijalnu emisiju Red Carpeta Vedrana Pribačić. Modni pregled godine donosi Svjetlana Matić, a Edita Drušković podsjetit će na sve one osobenjake koji su uspjeli ostvariti svoju veliku želju da budu barem jednom na televiziji. Nekima je to uspjelo i nekoliko puta, dobro su nas zabavili, a čemu smo se sve smijali kroz proteklu godinu prisjetit ćemo se uz prilog Ive Babić. Red Carpet prigodni specijal donosi i pregled svih najzanimljivijih reportaža i intervjua sa svjetski poznatim zvijezdama koje su tijekom godine napravile Ivana Nanut i Fani Stipković.