Bliži se Božić, a mnoge naše zvijezde već tradicionalno ne odolijevaju samoukrašavanju, s božićnim drvcem kao glavnim uzorom, dok naš Guru zadovoljno trlja ruke.

Na meti Fashion Gurua našle su se posvuduše s imidžem božićnog drvca:

Maja Cvjetković
Uvijek vesela Maja Cvjetković vratila se iz Londona i odjevena od glave do pete. Zna ona da se s crnom ne može pogriješiti, a i prikladna je s obzirom na to da je muškarac njezina života zrelije životne dobi. Vitke noge za igranje, a 'vito telo’ za gledanje. To bi bio divan slogan za našu najveseliju manekenku koja je jednom nogom pred oltarom, a drugom udara ritam u narodnjačkom klubu. Još kada bi pokušala odjenuti i svojeg Šukija, a ne da izgleda starije nego što je.

Aleksandra Grdić
Crne se ovoga puta držala i Alex koja ne bi bila ona da svoj outfit nije upotpunila ciganskim ‘minđušama’ prikladnim i za kićenje novogodišnje jelke. Još uvijek se pitam nije li i za njihov potpis upravo ona zaslužna jer danas je IN imati nešto što si sam izradio.

Petra Maroja
U čednom izdanju i ovoga puta je umotana u maramu Petra Maroja. S obzirom na njezinu ljubav prema pokrivalima za vrat, ponekad imam osjećaj da je modnu inspiraciju pronašla u pokojnom albanskom političaru Ibrahimu Rugovi.

Sonja Kovač
Za renesansnim stilom povela se i Sonja Kovač koja se, čini se, vratila iz berbe grožđa, pa je nastavila sa svojom turnejom za posvuduše. Ipak u vrijeme blagdana dobivaju se najbolji honorarčići, ako vam ih Seve ne preotme.

Gianna
Svježe ožbukana Danica Gianna Apostolska poznata i kao vlasnica istok-zapad poprsja, te odnedavno novog umjetničkog imena Estrada, s novim lookom može utjeloviti Goldonijevu slavnu krčmaricu Mirandolinu. Barem toga u Zagrebu ne nedostaje.

A što je Fashio Guru rekao o Martini Vrbos, Anici Kovač, Maji Šuput, Tanji Jovanović, Kristini Lumbar, i Simoni Šajn saznajte u video prilogu.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju