Nakon Titove smrti, na njegovu računu bilo je svega 6000 DEM, dok njegova obitelj nije naslijedila ni kune, što ga čini jedinstvenim državnikom jer nije, kao neki, namirio čitavu obitelj do šestog koljena.

Najviše je oštećena Titova posljednja supruga Jovanka Broz koja od njegove smrti živi u totalnoj bijedi. Naime, zakonom u slengu nazvanim 'Lex Jovanka', nakon Titove smrti oduzeta joj je sva njegova, ali i njezina osobna imovina.

Kao veliki borci za pravdu, ekipa Red Carpeta ekskluzivno je snimila sudski spis na kojem je popis Jovankinih stvari i koji otkriva tužnu činjenicu - ona na tom popisu između Titovih fotografija, osobnog nakita i namještaja, traži i svoje gaćice, čarape i pamučne majice kratkih rukava!!!

Je li na tom popisu i kamen s Mjeseca, te hoće li, ako dođe do ostavinske rasprave, Titovi nasljednici postati milijunaši, pitanje je sad.

Sudski spor kojim troje nasljednika Josipa Broza Tita traže da se podijeli nasljedstvo traje već 30 godina. Svih tih godina vodio ga je ugledni beogradski odvjetnik, Jovankin pouzdanik, Toma Fila. Dotični je za ekipu Red Carpeta iznio intrigantne činjenice, stoga ne propustite pogledati video prilog Red Carpeta.