Chastity Bono, rođena je kao muškarac zarobljen u tijelu žene. Mrzila je svoje tijelo još od puberteta, te se noćima molila da se probudi kao dječak.

Kći slavne pjevačice Cher i Sonnyja Bona s 18 godina obznanila je roditeljima da je lezbijka. Prije tri godine Chastity se odlučila na operaciju promjene spola. Danas se Chaz brije, uklonio je grudi i tek je na pola puta mukotrpnog petogodišnjeg procesa, te će do kraja života morati uzimati testosteronske pripravke. Majka Cher, ljubimica gay populacije, nakon izvjesnog vremena prihvatila ju je takvu kakva je - kao sina.

'Bilo me je strah da će se nešto promijeniti, ali istina je da se ništa nije promijenilo', izjavila je Cher. Upravo zato Chaz je odlučio cijeli proces transformacije iz žene u muškarca dokumentirati.

Dao se u ruke redateljima koji su već snimili film o izlasku iz ormara voditeljice i lezbijke Ellen Degeneres. 'Becoming Chaz' prikazuje operaciju otklanjanja grudi, promjenu spolnog organa, kao I ubrizgavanje hormonskih injekcija. Chaz otvoreno progovara i o nekadašnjoj ovisnosti, te seksualnom životu s dugogodišnjom djevojkom Jenny Elia.

A po Ivani Nanut najšokantniji dio 'Becoming chaza' je to što je Chaz shvatio da nije samo počeo brijati bradu ili što je uklonio grudi već kako je počeo razmišljati kao
muškarac. Više u prilogu Red Carpeta!