Nakon što su ovu Moskovljanku fotkali najbolji svjetski fotografi, svoje čari za hrvatsko izdanje Playboya otkrila je jedino Stefanu Lupinu

Ruska milijunašica Olga Rodionova, inače TV voditeljica, glumica i poduzetnica, ne bi bila toliko zanimljiva da usput nije i Playboy model. Naime, ova seksi Moskovljanka dvaput se godišnje odmara od paparazza u Lovranu gdje ima nekoliko milijuna eura vrijedno imanje uz more.

A nakon što su je fotkali najbolji svjetski fotografi, svoje čari za hrvatsko izdanje Playboya otkrila je jedino Stefanu Lupinu. Olga nema problem sa skidanjem, a ni trošenjem bogatstva jer je vrlo skromna i jednostavna. Muž će joj sigurno ubrzo ispuniti i jednu željicu - kupit će joj avion kako bi nesmetano, kad god to poželi, mogla putovati svijetom.

Na mjesto događaja Red Carpet je poslao Nenada Hervatina koji se s lijepom Olgom družio nadomak Opatiji, te ekskluzivno zavirio i u njezin dom. Usput je otkrio mnoge zanimljivosti iz života ove atipične bogatašice čiju su knjigu u limitiranom izdanju od tisuća primjeraka francuski mediji prozvali ultimativnim hitom u umjetnosti!

Pa vi recite gdje je tu granica između čiste golotinje i čistog arta...