Najtrofejnija glazbenica u regiji gotovo godinu dana nije dala televizijski intervju, a onda je za Red Carpet ekskluzivno otkrila da želi postati majka.

O protekloj godini, u kojoj je najava razvoda Nine Badrić po medijima odjeknula poput bombe, pjevačica je za Red Carpet izjavila: ‘Moram priznati da to nije neki period koji priželjkuješ u životu, koji želiš bilo kome koga voliš pa i ne voliš, ali naprosto neke stvari se moraju desiti. Ponekad, zapravo sada u mom slučaju se dogodilo to da stvari tek kad su se slomile su počele rasti, i to dobro i pravo!'

Razjasnila je da ostaje gospođa, te da bi se voljela ostvariti kao majka. Kazala je da joj je u teškim trenucima u životu obitelj bila bezrezervna podrška. Otkrila je da nema puno prijatelja, te da ih gaji od prije pjevačke karijere.

O značaju poznanstva s Dinom Dvornikom, koji joj je pomogao u proboju, Nina je ispričala zanimljivu anegdotu: 'Ušao je u butik, ja nisam mogla vjerovati… aj ti mala pomozi meni da odaberem neku haljinu za moju ženu, za Danijelu je tražio haljinu, i ja sam mu sad ono vadila te haljine… i počela kao pjevat nešto, u je u auaaa, a on je reko šta ti to kao mala pivaš? Ajde onda ugasi radio pa pivaj, nemoj meni pivat na kvarno, i tu me pogodio u žicu, ja sam ugasila radio, počela pjevat, i onda je reko aham, dobro, slušaj mala gdje ti stanuješ? Ja sam rekla pa nemojte me zezati, ono nećete doć po mene, kaže doći ću po tebe sutra u 9 sati ujutro i donijet ću ti croissant i kavu.' I došao je, kazala je, a ostalo je povijest.

Nina je progovorila i o tome kako je došlo do suradnje s Goran Ivaniševićem koji je glumio u njenome spotu, a na pitanje što misli o vezama s oženjenima, odgovorila je: 'Generalno gledano, ja mislim da je u životu ljude najlakše nekako osuditi. Mislim da tu nema sreće.'

Pjevačica je otkrila i to da se planira odazvati pozivu Stevena Mullera, i u listopadu otputovati u Los Angeles, kako bi s njime pokušala ostvariti glazbenu suradnju.