Reporterka Red Carpeta dobila je rijetku priliku ući u najpoznatiju američku kliniku za liječenje ovisnosti.

U poslijednje vrijeme svjedoci smo sve više i više primjera kada ponašanje svjetskih zvijezda pod utjecajem alkohola, droga ili tableta završi nekim velikim skandalom ili u najgorem slučaju smrću. Poslijednji slučaj koji je šokirao svijet bilo je ponašanje Mela Gibsona koji je u alkoholiziranom stanju vrijeđao i gotovo fizički nasrnuo na majku svog djeteta. Upravo zato je Fani Stipković, reporterka Red Carpeta, posjetila najslavniju kliniku za odvikavanje na svijetu Promises, u kojoj je saznala kako to izgleda kada zvijezde idu na odvikavanje.

Broj celebova koji su imali problema s ovisnošću je skoro pa veći od onog koji nisu. Lindsay Lohan, Paris Hilton, Nicole Richie, Britney Spears, Robert Downey Jr., Drew Barrymore, Robbie Williams, Amy Winehouse i Whitney Houston samo su neki od okorjelih primjera, a mnogi su slučajevi završili smrću. Prisjetimo se samo nesretnog slučaja Michaela Jacksona, Heatha Ledgera, Anne Nicole Smith, Coreyja Haima ili Britany Murphy koji su preminuli jer im je srce otkazalo.

Špekulacije o korumpiranim doktorima koji uzimaju novce zvijezdama te im zauzvrat pripisuju lijekove potvrdio je slučaj dr. Conrada Murraya koji je optužen za ubojstvo iz nehaja pop zvijezde Michaela Jacksona. Nedavno je i glazbenik i bivši ovisnik Eminem otvorno progovorio o tom problemu te doktore zvijezda nazvao najvećim kriminalcima.

Iako je posjedu klinike Promises nemoguće pristupiti jer je odvojen, ograđen i maksimalno zaštićen, mnoge priče o poznatima koji su se liječili tu, poput Lindsay Lohan ili Britney Spears procurili su u medije i to zbog toga jer nekada zvijezde same žele takav PR. No, kako još uvijek postoje oni rijetki koji se baš i ne žele pohvaliti takvim stvarima, paparazzi su u stanju svašta napraviti kako bi se domogli neke fotografije.

Cijeli ekskluzivni materijal iz klinike Promises pogledajte u prilogu Red Carpeta.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju