Red Carpet je na maglovitom i snježnom Kronplatzu pronašao gotovo sve one koji su mislili kako će se odlaskom u Italiju sakriti od naših kamera!

Nagađanja kako će na skijanje ove godine otići oko 200 tisuća Hrvata, koji će pritom potrošiti oko 200 milijuna eura, što će reći, prosječno, 1000 eura po glavi, ispostavila su se ipak pukim preuveličavanjem. Na najpopularnijoj inozemnoj skijaškoj destinaciji, osim pomanjkanja HR tablica, osjetila se i znatno manja potrošnja.

No, to ipak nije spriječilo ekipu Red Carpeta da na maglovitom i snježnom Kronplatzu ipak pronađe gotovo sve one koji su mislili kako će se odlaskom u Italiju sakriti od naših kamera! Jole, Giuliano, Žera, Stavros su samo su neki od standardne celebrity postave koja se isprsila i za tjedan dana odmora izdvojila minimalno dvije prosječne hrvatske plaće.

Iako ove godine ima puno manje Hrvata nego prijašnjih, to ipak nije moglo spriječiti nikog da se usprkos tome i lošem vremenu dobro zabavi, za što je najbolji primjer bio naš popularni pjevač Joško Čagalj-Jole, koji je svoju društvenost stvarno dokazao. Osim što mu nije bio problem pjevati, plesati i konstantna navlačenja za fotografiranje odrađivao je kao od šale. Pogledajte video prilog Red Carpeta i doznajte koji hrvatski celebrityji su se ludo zabavljali na snježnom Kronplatzu!