Davorka Tovilo, profesionalna posvuduša i najprsatija Hrvatica u Njemačkoj, odriče se titule Miss prozirnosti i zahtijeva da je se sad titulira s Miss Ekskluzivna.

Novinarka Red Carpeta srela je na ekskluzivnom eventu u Beču, a upravo je ona izabrana da nosi izimno skup nakit s potpisom Stephena Webstera. Riječ je o celebrity dizajneru koji potpisuje vjenčano prstenje za Christinu Aquileru, Pink i Madonnu.

Uspjeti u šoubiznisu gdje je konkurencija iznimno jaka nije nimalo lako. To najbolje zna njemačka starleta hrvatskih korijena - Davorka Tovilo kojoj je životna motivacija biti što slavnija. Sve je počelo prije nekoliko godina kada je, dotad nepoznata javnosti, svojim seksi imidžom šokirala konzervativne Nijemce. Pojavila se na jednoj njemačkoj premijeri filma u crnoj prozirnoj haljini i od tog se trenutka našla među najfotografiranijim ženama u Njemačkoj. Samo u jednoj noći anonimna Davorka dospjela je na brojne naslovnivce i dobila titulu Miss prozirnosti.

Davorka je danas toliko slavna da svoja pojavljivanja redovito naplaćuje, iako kaže da put od Miss Prozirnosti do Miss Ekskluzivnosti nije bio nimalo lak. 'Ako imaš poznato lice onda će u Njemačkoj platiti. Ja sam najpoznatija Hrvatica u njemačkoj, možda mogu nešto turizmu pomoći', izjavila je Davorka Tovilo.

Odjevena u upadljive , golišave kreacije - naša ambasadorica turizma sveprisutna je na svim važnim premijerama i društvenim događanja. Kaže kako u početku nije imala posebni plan kako postati poznata. Zato sada pomno bira gdje će se pojaviti i slikati, pa joj kaže zbog svog glamuroznog lifestylea tepaju da je njemačka Paris Hilton. Za razliku od naših hrvatskih posvuduša, Davorka se ne pojavljuje dok se ne utvrdi cijena. Ipak je to biznis. 'Tri sata naplaćujem dvije tisuće eura', otkrila je Davorka cijenu svojeg pojavljivanja.

Nakon šest godina karijere - danas je davorka prepoznatljiva te gostuje u raznim emisijma. Ali s uspjehom je došla i promjena imidža. Stoga je titula Miss prozirna postala proslost. 'Bila je Miss Prozirna, ali sad je Miss Ekskluzivnosti', kaže Davorka.

A koji su Davorkini holivudski planovi provjerite u intervjuu Red Carpeta.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju