Ivana Nanut je samo za Red Carpet je od britanskog novinara Davida Michaela doznala sve pojedinosti kraljevskog vjenčanja.

Odbrojavanje je počelo. Za samo pet dana vjenčat će se miljenik britanskog naroda, princ William i njegova odabranica Kate Middleton koja će poput njegove majke lady Diane, tijekom izricanja bračnih zavjeta izbjeći riječ pokoravati se, te ju zamijeniti s voljeti, tješiti, poštivati i čuvati.

'Zadnja dva dana Kate je bila u shoppingu u Kings roadu, što nije normalno jer bi očekivali da ljudi kupuju umjesto nje, a osiguranje, na slikama nije bilo njih, bila je sa prijateljicama. Danas je bila vijest da će British airways štrajkati na dan vjenčanja što će biti problem, jer se očekuje oko 300.000 turista koji će doći samo zbog tog događaja', otkrio je tako Ivani Nanut britanski novinar David Michael.

Carol i Michael, roditelji Kate Middleton vlasnici su najuspješnije britanske tvrtke koja se bavi organizacijom dječjih rođendana. Pričalo se kako i oni zarađuju na kćerkinoj svadbi izrađujući tanjuriće i ostale sitnice s likovima Williama i Kate, no zbog pritiska britanskog medija, iz toga su se povukli.

Iako je princu svega 29 godina, on očito zna što želi. Carol, majku Kate Middleton prigrlio je kao svoju i nema, poput ostalih muškaraca, problema družiti se sa svojom budućom punicom, a bez obzira na količinu ljubavi i suza koje će ovoga petka biti u zraku, mjere osiguranja toga dana stajat će cijelo bogatstvo. Više u prilogu Red Carpeta!