Pjevačica je pred kamerama Red Carpeta odlučila progovoriti o svom povratku na scenu gdje će opet biti I Bee i vladati dance scenom Hrvatske kojom je žarila i u devedesetima.

Nakon burnog estradnog života gdje su pljuštale i optužbe da je ljubovala s Tonijem Cetinskim i nakon što se udala i postala majka, Ivana Banfić se odlučila vratiti na glazbenu scenu.

Zapravo njena priča ni ne bi toliko zaintrigirala da se ne vraća kao I Bee koju pamtimo još iz devedesetih kada je drmala dance scenu Hrvatske i sada ju je odlučila povratiti na našu estradu.

Nije obeshrabrena trenutnim stanjem klupske scene u nas gdje najviše vladaju narodnjaci, već odlučno kreće sa svojom idejom. Svoj novi angažman predstavit će tako pjesmom 'Vampir', a suradnju za singl ostvarila je preko društvene mreže gdje se povezala sa mladim autorom koji ju je kontaktirao.

Sve o novostima u životu pjevačice kao i njenom povratku na dance scenu koja je u Hrvatskoj praktički umrla s devedesetima, pogledajte u prilogu gdje imati priliku i čuti prve taktove nove pjesme.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju