Nakon potpunog makeovera koji su budnim okom pratile naše kamere, Gianna nastavlja punom parom napadati hrvatsko estradno nebo.

Gianna Apotolska ne gubi vrijeme.Dobrano je zavrnula rukave i primila se posla. Užurbano radi na CD-u tako da dane provodi u glazbenom studiju. Ispred Gianne je ozbiljan projekt i to može zahvaliti vrsnom timu stručnjaka, koji su godinama dio hrvatske estrade.

>>> Problematični makeover: Gianna ostala bez privremenih zubi

Okupila je zavidno društvo priznatih glazbenika, fotografa i stilista te snimila svoj prvi hit single 'Nosi vjetre il mene il sjećanja', koji potpisuje Nenad Ninčević, uz aranžman Franje Valentića.

Nenad Ninčević, koji u svojoj bogatoj biografiji ima oko 2000 napisanih pjesama , autor je i Gianninih nadolazecih hitova. Splitski duo Ninčević-Apostolski sada već ozbiljno radi, iako je na početku, priznaje Nenad, imao predrasude.

Styling joj je radio Modni mačak, fotkao je Šime Eškinja, a ekipa Red Carpeta je bila zadužena prenijeti vam dašak uzavrele kako glazbene tako i fotografske atmosfere. Više u prilogu Red Carpeta!