Red Carpet nam u ovotjednom izdanju donos intervju sa našom bivšom misicom 'It's Ok' Fani Čapalijom koja nakon višegodišnje medijske šutnje odgovara na optužbe da je depresivna, anoreksična i usamljena.

Missica koja je naglo nestala s našeg zvjezdanog neba i povukla se u mirniju bračnu luku s Ivicom Mornarom otkrila je pred kamerama Red Carpeta mnoge zanimljive detalje koji su je držali dalje od bilo kakvih javnih događanja i javnog života.

Fani nam je ujedno nagovijestila da bi se mogla vratiti polako u poslovni život koji je zbog braka bila napustila i otkriva svoj novi poslovni pothvat: želi plasirati parfem, ni manje ni više nego pod nazivom 'It's ok' na hrvatsko tržište za što bi htjela i pomoć svog gradonačelnika Željka Keruma: 'On je za mene jedna vrlo topla i simpatična osoba koja voli pomagati ljudima i ne bih imala ništa protiv da porazgovaram s njim o svom poslu', rekla je Fani.

U intervjuu je otkrila još mnogo zanimljivih detalja o svom duhovnom shvaćanju života, kako se nosi sa usmaljenošću i kako je doživjela tragedije koje su je pogodile smrću roditelja i razvodom i to samo pred kamerama Red Carpeta..

No, mora joj se priznati, ideja za parfem je originalna, a možda i uspije obzirom da splitski gradonačelnik pada na žene koje se zovu Fani.