Jedna od najvećih nogometnih zvijezda u povijesti, nogometaš Fabio Cannavaro trenutno igra za klub Al Ahli u Dubaiju gdje je ekskluzivni intervju dao novinarki Fani Stipković!

Jedna od najvećih nogometnih zvijezda u povijesti, nogometaš Fabio Cannavaro koji je u svojoj karijeri igrao za najveće klubove poput Reala, Juventusa, Intera i Napolija, trenutno igra za klub Al Ahli u Dubaiju gdje je ekskluzivni intervju dao novinarki Fani Stipković. Cannavaro, inače veliki hedonist, objasnit će zašto je tu lokaciju odabrao za svoju posljednju fazu karijere, zašto je za njega Maradona 'najveći' te kako komentira povlačenje brazilskog Ronalda koji je priznao da se debljao zbog zdravstvenih problema.

Cannavaro će pred kamerama Red Carpeta pokazati i svoje tetovaže, prokomentirati titulu najljepšeg nogometaša na prošlom mundijalu u Africi, otvoreno govoriti o svojoj obitelji te otkriti da li je istina da je pisao supruzi ljubavna pisma. Intervju s poznatim nogometašem gledatelji imaju priliku pogledati ove nedjelje na Novoj TV u Red Carpetu.