Ako ste sinoć propustili, pogledajte kako se reality show 'U dobru i zlu' polako primiče svom kraju i šestu epizodu koja nudi razradu završnih i najzanimljivijih detalja.

Vjenčanje našeg reality farmerskog para sve je bliže, a pripreme kolaju u punom ritmu. Prošlog vikenda smo tako mogli vidjeti susret sa Ivaninom obitelji i njihovu organizaciju glazbe, a ovaj tjedan slijedi organizacija prostora unutar kojeg će vjenčanje godine doživjeti svoj blagoslov.

Organizatorica vjenčanja Nadja koja drži sve konce u rukama, iako je riječ o rekordno brzom roku unutar kojeg je morala spojiti želje para sa realizacijom, podijelila je s nama dojmove kako je raditi taj posao. No još je ostalo toga za pripremiti, među ostalim i nezaboravnu djevojačku i momačku večer koje slijede.

Red Carpet donosi sve novosti ove organizacije i detalje priprema, a je li Ivana preboljela bronhitis s kojim je ušla u prošlu epizodu, kako se par i organizatorica nose sa stresom i koje posljednje detalje još treba posložiti za uspješnu realizaciju događaja, provjerite u prilogu.