Četrdeset slikarskih radova Damira Urbana spremni su da ih pogledate i u njima uživate.

Iskrenost koju pokušavaju održati Damir Urban i supruga mu Milica uvelike je pridonijela i nastanku čak četrdeset radova koje po struci slikar, a zanatu pjevač Damir Urban opisuje kao mali putokaz njegova djetinjstva. Četrdeset radova upotpunjeni mirisima i glazbom koji će od sutra biti izloženi u zagrebačkoj galeriji Velvet možda će nekom biti samo neki čudan papir, platno il nešto treće... No, svaki rad ima svoju priču koja ga kroz neki dio vraća u prošlost.

'Nažalost, ne sjećam se svega kako treba pa sam neka sjećanja, kako inače lažem kad pričam, ne zato sto sam lažljivac nego zato što si život činim zabavnijim i zamolio sam Milicu da mi se više ne petlja s onim - nije tako bilo, to je nebitno, meni ovako ljepše zvuči i ja ne samo verbalno nego i misaono lažem i pamtim stvari puno ljepše nego što su bile', rekao je Urban.

Da mu se neke stvari ne slažu s pravom istinom potvrdio si je i kad je krenuo u izradu jedne od prvih slika. Naime, njegov prvi rad nastao je nakon krađe bora u jedno šumi u društvu oca, a kako je to izgledalo i što još priprema interesantni pjevač provjerite u priloženom videu.