Red Carpet vam donosi detaljni pregled sva tri dana Cro A Portera.

Gužva za prvi red, panika iza scene, hrpa novinara i onih koji žele budi u novinama. Puno mode i malo onih koji si to mogu platit, na sve to pa i još pokoji trač stvorili su još jedan Cro A Porter.

'Ja kada sam počela hodati na modne revije gledala sam što je nosivo što nije nosivo, onda su me naučili da se to tako ne gleda nego da se tu pokazuje modni izričaj kreatora', rekla je na Cro A Porteru bivša šefica Državnog protokola, Milada Privora.

Relativnu novost dobro poznata Linea uvela je i na način da su se riješili zvijezda na pisti i oko nje, te su Danijela i Irina Car odlučile da će im Mia Kovačić biti jedina gošća na pisti, a i dizajner Teo Perić je imao svoje mišljenje o čitavoj stvari.

'Sada su me pitali zašto nema zvijezda da mi nose reviju. Pa ako mi treba zvijezda da mi spasi kolekciju onda sam stvarno u k…', rekao je Teo.

Red Carpet je na Cro A Porteru 'uhvatio' mnoge celebrityje, među njima Jelenu Rozgu, Nenada Korkuta, Luisa Ibaneza, Joška Čagalj-Joleta, Elvira Laković-Laku i Matiju Vuicu, da spomenemo samo neke, a oni su svi spremno podijelili dojmove o velikom modnom događaju. Više u prilogu Red Carpeta!