Red Carpet je sinoć prikazan 400. put! Ako ste propustili jučerašnju emisiju, ne brinite, naša svevremena Videoteka Vam nudi mogućnost popravka!

Kao i svake nedjelje Red Carpet će i svoje jubilarno izdanje popuniti s pregršt reportaža sa svjetskih i domaćih događanja. Voditeljski dvojac Delale – Stunić uz svoj neprikosnoveni humor provest će nas i ovaj put kroz lepezu jedinstvenih rubrika showbiz magazina. Jedna od njih je i ona Fashion Gurua koja sada dolazi u osvježenom izdanju. Modni kritičar Red Carpeta će i dalje oštro kritizirati aktualnu scenu, a pridružit će mu se i gost komentator koji će modni izričaj pojedinih zvijezda secirati od početka njihove karijere do danas. Bit će zanimljivo i prije svega zabavno vidjeti kako su se mijenjali razni stilovi poznatih Hrvata. Pod stručnim nadzorom Gurua i njegovog gosta koji će se izmjenjivati na mjesečnoj bazi moći ćemo vidjeti pregršt stylinga 'Prije' i 'Poslije' i prisjetiti se nekih prošlih (modnih) vremena.

Pod uredničkom palicom Daniela Delalea Red Carpet ima i stalne rubrike čiji su nositelji dugogodišnji novinari ove najdugovječnije showbiz emisije.

Ivana Nanut je, mogli bismo reći, usko specijalizirana za crvene tepihe velikih filmskih festivala na kojima je intervjuirala najveće holivudske zvijezde. Monica Bellucci, Christina Aguilera, Johnny Depp, Bill Murray, Cher te mnoge druge glumačke ikone stale su ispred Ivaninog mikrofona i samo za gledatelje Red Carpeta otkrili dio svoje osobnosti.

Natasha Kampusch, Ecclestoneovi, Juliette Lewis, James Blunt, David Coulthard, Rio Ferdinand, Roberto Cavalli, Milla Jovovich, samo su neki od brojnih poznatih ljudi s kojima se 'jedan na jedan' suočila Fani Stipković i Red Carpetu osigurala prave svjetske ekskluzive. Svako malo Fani odlazi u neku atraktivnu destinaciju, put Los Angelesa, Monte Carla, New Yorka, Londona ili Pariza i vraća se u redakciju Red Carpeta sa satima snimljenog materijala krcatog intervjuima sa svjetskim zvijezdama.

New York, Pariz, London, Hong Kong, sve fashion metropole svijeta bit će za vrijeme 'Fashion weekova' sigurno top destinacija Red Carpeta zahvaljujući modnoj rubrici Svjetlane Matić.

Edita Drušković je novinarka koja je možda ipak najbolje upoznala Simonu i Antu Gotovac, Avu Karabatić, Gogu Buzov te ostale osobenjake koje je razotkrila kroz svoje intervjue i koje je publika odmah zavoljela. Specifičan britki humor Edite Drušković, inače apsolventice povijesti umjetnosti, redovito nasmijava i zabavlja sve poklonike, vjerne gledatelje Red Carpeta.

Novinarka Iva Babić je također već niz godina u novinarstvu, a u showbizu pliva kao riba u moru koje joj je vječita ljubav i inspiracija.

Vedrana Pribačić obožava putovanja kao i intervjue sa svjetski poznatim glazbenim zvijezdama. Najveću sreću, kao i potvrdu da izvrsno radi svoj posao, bili su trenuci kada je CNN objavio njene dvije RC reportaže.

Bijele udovice svoju su prvu priliku na nacionalnoj televiziji dobili upravo u Red Carpetu, a njihov koncept je s vremenom prerastao u novu rubriku nazvanu 'Egzorcisti'. Svojim humorom Mario Lipovšek i Davor Jurkotić u svom stilu nas zabavljaju pokazujući i drugu stranu showbiz scene. Viktor i Oskar u svom obraćanju naciji na sebi svojstven način daju osvrt na aktualna događanja. Svojim komentarima nastoje prosvijetliti ovaj narod te duhovitim prilozima nasmijati gledatelje showbiz magazina.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju