Serija 'Pod sretnom zvijezdom' vratit će gledatelje čak dvadeset godina unatrag.

Zbog radnje koja nas vraća u prošlost glumice Sandra Tankosić Lončarić te Linda Begonja pomlađene su kako bi izgledale poput srednjoškolki. U scenama u kojima se pojavljuju Suzana i Nina one izgledaju baš kao da su uhvaćene u nekom drugom vremenu kada su bile još jako mlade.

>>> Sadržaj epizoda od ponedjeljka 28. ožujka do petka 1. travnja

Šminka, duga kosa i tehnika sepie na ekranu učinit će svoje. Nadam se da ću imati iskru u očima kakvu viđam po ulici kod još netaknutih mladih osoba, neiskvarenih onim lošim iz svijeta koji nas okružuje. – izjavila je Linda Begonja o pomlađivanju u seriji. Bilo je zanimljivo i zabavno. Veselimo se tim transformacijama i nadam se da smo uspjeli u tome. – izjavila je Sandra Tankosić Lončarić.

U seriji glavne protagonistice su četiri žene koje su i više su od prijateljica, a veže ih zajednička tajna iz mladih dana, bolno iskustvo u kojemu su bile jedna uz drugu, ali koje za svaku i danas znači veliki teret na savjesti. Ovih dana gledatelji će tako početi otkrivati klupko koje se vrti oko tajanstvenog muškarca Mikija. Nakon što je proučila dokumente o nasljedstvu Nina shvati kako joj je Mikijeva teta ostavila veliko bogatstvo. No tek će se tu zakomplicirati priča, jer će u Nina, kako bi dobila nasljedstvo, morati ispuniti jedan uvjet, a taj je pronaći Mikija. Nakon što čuje kako Nina ima plan pronaći svoju izgubljenu ljubav, Suzana šokirana padne u nesvijest. Dok će se Suzana raspravljati s Tonkom o prošlosti iz automobila će ih promatrati sam Miki. U ulozi fatalnog Mikija gledatelji će vidjeti glumca Aleksandara Srećkovića.