Sigurni smo da jučer niste propustili prvu epizodu serije 'Pod sretnom zvijezdom'! Povodom početka serije pripremili smo Vam kratki vodič kroz seriju!

„Pod sretnom zvijezdom“, naziv je nove domaće serije koja ponajprije govori o neobičnim sudbinama i isprepletenim odnosima između prijatelja i prijateljica odraslih u istom naselju. Upoznajemo ih kao odrasle ljude, nakon dvadeset godina povezane i bliske kao i u mladosti. To su: Elizabeta, Suzana i sestre Nina i Lara.

>>> Sadržaj serije 'Pod sretnom zvijezdom' od 14. - 18. ožujka

Serija započinje neočekivanim spletom okolnosti koji ih dovode do trenutka gdje je neminovno rješavanje problema iz prošlosti. Pratimo njihovo prijateljstvo koje postaje upitno, i pitanje je mogu li izdržati sve probleme postavljene pred njih. Radnja serije smještena je na nekoliko glavnih lokacija. Tako pratimo događaje koji se odvijaju u starim donjogradskim uređenim stanovima, na privatnom veleučilištu „Viktorija“, u otmjenom modnom salonu „Nera“ te ugledim restoranima. Serija pokušava prikazati odnos među prijatelja i pokazati koliko je žrtvovanja potrebno da bi prijateljstvo uspjelo. Ipak, „Pod sretnom zvijezdom“ je ponajprije priča o ljubavi, strasti i prijateljstvu koje ako je dovoljno jako, unatoč svemu ne može propasti. Nikako ne smijemo zaboraviti i kriminalističku priču koja seriji daje ton misterije i drame.

>>> Upoznajte likove serije 'Pod sretnom zvijezdom'

S obzirom da je danas početak serije, vrijeme je da Vas upoznamo s događajima koji Vas očekuju ovaj tjedan. Beti (Mila Elegović) za svoj jubilarni, četrdeseti rođendan na proslavi okuplja svoje prijateljice. Svaka od njih poželi jednu želju, nesvjesna da će se ta želja već sljedećeg dana ostvariti. Ipak, te želje nisu baš onakve kakve su poželjele… S druge strane odmah upoznajemo i Martina (Ranko Zidarić) kojeg Krešo (Hrvoje Barišić) uvjerava da zbog mlade ljubavnice ne ostavlja Beti. Za to vrijeme Fanika (Nela Kocsis), domaćica obitelji Vrban, ne zna kako Elizabeti objasniti Martinov odlazak. Tonka ( Mirna Medaković) je ushićena zbog svog povratka iz inozemstva u Zagreb. Kao i svaka telenovela serija obiluje interesantnim i dinamičnim likovima, od kojih ćete dobar dio upoznati već do kraja ovog tjedna.

U glavnim ulogama se pojavljuju Mila Elegović, Sandra Lončarić, Linda Begonja i Mirna Medaković, koja su još jednom iskazale sjajan glumački talent. U 'muškoj postavi' pojavljuju se renomirana imena, poput Ranka Zidarića, Hrvoja Barišića i Zijada Gračića.