Nova serija Nove TV, odnedavno je dostupna i u našoj videoteci!

Projekt videoteke Nove TV se dosad u praksi, pokazao veoma uspješnim. Zasluga toga je što svakodnevno uploudamo nove stvari, te time postajemo još više dostupni našim gledateljima, koji bilo razne serije ili emisije, mogu pogledati kad god požele. Naravno, sve to možete vidjeti ovdje te će vam odmah biti jasno kako je naša videoteka postala pravo malo blago.

Prošli tjedan je s emitiranjem započela naša nova serija, „Pod sretnom zvijezdom“, koja nam donosi nove interesantne priče o životnim promjenama i prijateljstvu. Kako bi mogli nadoknaditi propušteno, ali i ako ste je se odlučili gledati tek kasnije ili jednostavno vas opet zanima neka scena, i ona je našla svoje mjesto u našoj videoteci. Tako da odsad, dogodovštine i život zajedno odraslih prijateljica i prijatelja, imate na jednom mjestu, odmah dostupne.

Ono što je važno napomenuti jest da za to ne morate ništa platiti, već se sav sadržaj unutar videoteke, uključujući i naše hit serije, može gledati potpuno besplatno. Stoga, ako želite uživati u našoj novoj seriji, a da pritom možete stisnuti pauzu i premotati na dio koji vas zanima, znate koju stranicu trebate posjetiti.