Jedina domaća telenovela na hrvatskim ekranima 'Pod sretnom zvijezdom' od 14. ožujka na Novoj TV!

Epizoda 61, ponedjeljak 6. lipnja.

Adam se zbuni na Tonkino pitanje želi li da žive zajedno. Marina se spakirala i rekla Zlatku da odlazi. Tonka se požali Nini kako ju je Adam razočarao, a Nina joj prizna da je zaljubljena u Slavena. Ivo iznenadi i sebe i Vesnu prosidbom. Ena se brine gdje je Marina, kasni na njezino vjenčanje. Slaven iznenadi Ninu buketom cvijeća. Vesna prizna Ivi da ne zna je li spremna imati obitelj. Suzana povjeri Beti da planira trudnoću s Krešom kako bi spasila brak. Ni Silvija ni Beti ne mogu vjerovati da je Marina Enina kuma. Adam se ispriča Tonki i objasni da želi živjeti s njom. Ena prizna Marini da ju voli i da je zbog nje spremna ostaviti Martina.

Epizoda 62, utorak 7. lipnja

Zlatko je zbunjen i ljut zbog Marininog naglog odlaska, a ljuta je i Vlasta jer joj se Marina ne javlja na mobitel. Slaven objašnjava Nini zašto su na naslovnici časopisa on i Vlasta kao zaljubljeni par. Krešo se neugodno iznenadi saznavši da je Nina vjerojatno sa Slavenom. Ena pred Martinom pokušava sakriti tugu i patnju koju osjeća zbog Marine. Tonka poludi kada joj Vedran pokuca na vrata tražeći Ninu. Zlatko je u problemu jer mu Mišo ne dozvoljava da se povuče iz njegovih poslova. Suzana je sretna kada joj Krešo spomene kako je Nina u vezi. Beti je ljuta na Suzanu jer je Krešo kumovao Martinovom i Eninom vjenčanju. Marta je ljuta na Krunu jer bi trebao više mirovati. Vlasta se žali Zlatku zbog otkaza, ali im plan da sruše Slavena uspijeva. Silvija ne može vjerovati da je Ivo odlučio oženiti Vesnu.

Epizoda 63, srijeda 8. lipnja

Marta je u potpunom šoku nakon što se Kruno samo srušio na pod. Silvija pokušava uvjeriti Ivu da razmisli o svojoj odluci. Dina je u panici saznavši od Franine žene da je on nestao u akciji. Nina prizna Tonki da je pomalo tužna zbog Kreše. Vesna je i dalje zbunjena zbog Ivine odluke da ju oženi pa odluči konzultirati se s psihologinjom na faksu. Krešo i Suzana trude se utješiti potresenu Martu. Nakon prekida s Ivom, Silvija traži utjehu kod Beti. Slaven i Milić ne mogu vjerovati da ih je Kolarić uspio ucijeniti. Zora savjetuje Suzani da je možda vrijeme da Marta sazna da joj je ona majka. Vlasta ne može vjerovati da joj je Zlatko preko noći uspio dogovoriti novi posao. Beti shvati da je Vesna studentica o kojoj je Silvija pričala.

Epizoda 64, četvrtak 9. lipnja

Krešo ne može vjerovati da je Franck odlučio postaviti ga na Slavenovu poziciju. Adam je ljut na Tonku zbog njezine neozbiljnosti. Dina prizna Silviji i Marti da je Frane nestao u Afganistanu i da je pronašla oca. Bijesna zbog prevare, Vesna traži od Nine da otpusti Beti s mjesta psihologa. Vlasta traži od Zlatka da iskopa informacije o Nininom naglom bogatstvu. Beti je u problemu zbog studenta ovisnika. Zlatko se pred Ninom uspije izvući od otkaza. Slaven na fakultetu sretne Enu. Beti se zahvali Nini na pruženoj prilici, ali ipak mora odbiti posao. Ena smiruje Martina uzrujanog zbog Slavenovih odluka i obećava mu pomoći. Slaven se odluči pohvaliti Neri da hoda s Ninom. Silvija traži pomoć i utjehu od Martina.

Epizoda 65, petak 10. lipnja

Marta kaže Kreši da želi pronaći biološke roditelje. Silvija ne može vjerovati da joj Martin nudi ušteđevinu kako bi ponovno mogla studirati u inozemstvu. Krešo pokušava reći Suzani za Martin plan. Sastanak s Kolarićem i Slavenom prolazi upravo onako kako ga je Ena zamislila. Zora ne može vjerovati da je Marta naumila pronaći roditelje. Beti i Fanika sretne su što će Silvija studirati na Berkleyu. Dina pristane pomoći Ivi u njegovoj odluci da oženi Vesnu. Krešo dolazi kod Beti kako bi joj se požalio kao psihologinji zbog novonastale situacije. Martin se pohvali Slavenu da je Ena uspjela nagovoriti Kolarića da odustane od ucjene.