Jedina domaća telenovela na hrvatskim ekranima 'Pod sretnom zvijezdom' od 14. ožujka na Novoj TV!

56.epizoda - ponedjeljak 30. svibnja
Beti mudro savjetuje Suzanu u vezi Kreše. Martin pokušava razgovarati s Enom. Nina i Slaven odlaze zajedno na romantičnu večeru. Zora i Egon pokušavaju uvjeriti Suzanu da kaže Mikiju za Martu, nema joj pravo uskraćivati njegovo bogatstvo. Silviju zbunjuje Ivino čudno ponašanje. Zlatko kaže Beti da mu je Nina ponudila posao na fakultetu. Suzana u pošti pronađe poziv na sud. Ivo je u šoku jer se Vesna onesvijestila na faksu. Adam i Tonka razgovaraju o Vedranu kada ga ugledaju s Ninom na ručku. Tonka ljutito napadne Vedrana da što radi s njenom sestrom. Slaven se pohvali Kreši na ugodnoj večeri s Ninom. Beti se nekako uspije pomiriti s Ninom. Dinu peče savjest što je dala špijunirati mamu.

57.epizoda - utorak 31. svibnja
Dina je u šoku saznavši da joj je otac živ. Uzrujana nakon svađe s Ninom, Tonka odluči Nazvati Vedrana. Ivo prizna Silviji da je Vesna trudna s njim. Nina Švarcu otkaže potragu za svojim ocem. Vesna se iznenadi kada je Ivo odbije i kaže da će joj pomagati oko djeteta, ali neće biti s njom. Nera je u šoku kada joj vidovnjakinja kaže da je njena tajna otkrivena. Beti se užasava još jednog radnog dana, ali je Fanika podržava da ne odustane. Krešo obeća Suzani da će se brinuti za Martu ako ona završi u zatvoru. Vesna se pohvali prijateljici kako je uspjela posvaditi Ivu i Silviju. Ena pomaže Marini da se opusti na snimanju kod Tonke. Kruno i Marta u Brestovu sretnu Kruninu bivšu. Krešo se zabrine za Ninu čuvši da ponovno ide sa Slavenom na večeru.

58.epizoda - srijeda 1. lipnja
Dina zahtijeva od Nere da joj napokon kaže istinu o ocu jer zna da je živ. Adam pokušava nagovoriti Tonku da ide s njim na Nerinu zabavu. Nera prizna Dini da ju je njezin otac varao i ostavio, a ona je svima lagala da je mrtav. Ena se iznanadi shvativši da ne gaji samo prijateljske osjećaje prema Marini. Dina kaže Silviji kako sumnja da je Vesnino dijete Ivino. Egon šalje Mikiju poruku s idejom o zakladi za Suzanu. Marta i Kruno vesele se što idu na koncert. Nina uživa u novostečenom samopouzdanju. Zora kaže Suzani kako je zabrinuta za Martu i Krunu zbog njihovih izleta s drogom. Ivo se iznenadi kada Silvija odluči pružiti mu podršku. Na Adamovo iznenađenje Nera ipak odbije ispričati se Tonki. Silviji Vesna obeća da će tražiti test očinstva.

59.epizoda - četvrtak 2. lipnja
Suzana je u panici, Marta joj je javila da su imali saobraćajnu nesreću. Vlasta predloži Nini reportažu o njoj. Dina tješi Neru koja je sva jadna jer se tek dio uzvanika pojavio na zabavi. Krešo pita Suzanu bi li htjela imati još jedno dijete. Adam je utučen zbog svađe s Nerom. Nina iznenadi Slavena i sve prisutne u restoranu svojim pjevanjem. Zlatko uvjerava Marinu da bi trebali poraditi na djetetu. Nini je neugodno pred Tonkom zbog noći koju je provela sa Slavenom.
Beti se hvali Faniki kako joj je odjednom super s klincima. Ena traži Marinu da joj bude kuma na vjenčanju. Vesna je u panici jer shvaća da će teško dokazati da je Ivo otac njezina djeteta.

60.epizoda - petak 3. lipnja
Tonka kaže Nini da je odlučila odseliti se. Beti je tužna jer ju više ne trebaju za posao dadilje. Zlatko joj sugerira da pita Ninu za posao na fakultetu. Vlasta je ljubomorna i ljuta zbog Slavenovog druženja s Ninom. Ivo je sve zabrinutiji zbog Vesnine trudnoće i cijele situacije u kojoj se našao. Ena pokuša priznati Marini svoje osjećaje prema njoj. Suzana prizna Zori da Krešo ne želi imati dijete s njom. Beti pita Tonku za posao na fakultetu, ali joj ona kaže da situacije nije baš bajna. Martin je očajan jer Krešo odbija biti mu kum na vjenčanju. Slaven prizna Vlasti da želi biti s Ninom. Suzana odlazi kod doktora Olića pitati ga postoji li šansa da zatrudni. Nina inzistira da Beti dođe raditi na fakultet. Martin zamoli Suzanu da nagovori Krešu da mu bude kum.
 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju