Jedina domaća telenovela na hrvatskim ekranima 'Pod sretnom zvijezdom' od 14. ožujka na Novoj TV!

51.epizoda - ponedjeljak 23. svibnja
Beti pokušava stići Mikija i reći mu za Martu. Suzana je priznala Kreši da je Marta Mikijeva kći. Marta se oprašta s Boženom koja odlazi na liječenje u Njemačku. Nina odluči otpustiti Vanju. Dini je drago zbog Ive i Silvije. Tonki nije jasno zašto je Nera bezobrazna prema njoj. Zora i Egon su sretni što su se Krešo i Suzana pomirili. Silvija i dalje odbija upoznati Enu. Adam odlazi razgovarati s Nerom o Tonki. Beti se trudi pronaći posao u struci. Zlatko pristane otići s Vedranom na squosh. Ninu zanima jesu li se Krešo i Suzana pomirili. Tonka i Marina su presretne što im je karijera u uzlaznoj putanji. Zlatka se zabrine kada ga nazove Švarc. Adam kaže Tonki da je Nera pristala ispričati joj se. Martin zabrinuto gleda financijske izvještaje. Dina pred bolnicom ugleda Franu.

52.epizoda - utorak 24. svibnja
Dina želi doći do Franeta koji je pred bolnicom, ali joj je previše loše. Nera i dalje smatra kako Tonka nije za Adama. Martin se brine što će biti s projektom u koji je uložio sada kada je Miki otišao. Dina želi saznati što Frane radi pred bolnicom. Adam oprezno kaže Tonki da mu je Nina ponudila mjesto dekana. Tonka kaže Nini da je Miki otputovao natrag u Ameriku. Suzana pred Krešom teško skriva svoju tugu zbog Mikijevog odlaska. Dina je u šoku saznavši da Franetova žena upravo rađa. Beti je očajna jer ne može sastaviti životopis. Krešo čestita Slavenu na izboru za predsjednika stranke. Beti ne može vjerovati da Nina nije otpustila Enu.

53.epizoda - srijeda 25. svibnja
Krešo i Martin ne mogu vjerovati da je Egon novi direktor Mikijeve firme. Nera je bijesna zbog Adamovog odbijanja pozicije dekana, misli da je to Tonkina i Zorina urota. Vesna (Petra Kurtela) se požali prijateljici kako misli da je trudna s Ivom. Slaven i Vlasta zajedno su na večeri nakon intervjua i Vlasta mu se upucava. Tonka misli da je pogriješila što je razgovarala o Adamovoj poziciji na fakultetu njemu iza leđa. Suzana smatra da bi trebali biti zahvalni Mikiju jer je spasio Egona. Martin i Ena razgovaraju o vjenčanju. Suzana povjeri Beti kako sumnja da je Krešo zaljubljen u Ninu. Tonka se prepadne vidjevši Vedrana. Suzana napadne Ninu da ostavi Krešu na miru. Ena dolazi u posjet majci, ali njezin krevet je prazan.

54.epizoda - četvrtak 26. svibnja
Ivo ne vjeruje Vesni da je trudna. Ena se onesvijestila saznavši da joj je majka umrla. Dina kaže Silviji da se mora još jednom naći sa Franom. Krešo želi znati što su Miki i Suzana radili kad su nedugo bili zajedno. Nina prizna Tonki da joj se sviđa Krešo. Dina uvjerava Franu da je najbolje da zauvijek prekinu. Martin je u panici i zove Marinu da mu pomogne oko Ene. Fanika se pohvali Beti i Silviji da je pronašla posao. Suzana nije oduševljena Martinom željom da ode živjeti s Krunom. Marina je došla utješiti Enu zbog gubitka majke, a Ena joj prizna da je s njim samo iz koristi. Slaven bijesni na Zlatka jer zastupa dilere i kriminalce. Nina pristane otići sa Slavenom na večeru. Krešo kaže Nini da su Miki i Zlatko prijetili njezinom ocu. Ivo kaže Vesni da će je podržati u trudnoći.

55.epizoda - petak 27. svibnja
Vedran priča Tonki kako je zbog nje dobio suspenziju i moli je za pomoć. Dina priznaje Švarcu da ne vjeruje svojoj majci i želi saznati istinu u očevoj smrti. Nera je ljuta nakon što je vidjela Tonku i Adama u restoranu, te odmah zove Adama. Kruno nagovara Martu da se preseli kod njega. Krešo je zamišljen i odsutan nakon razgovora s Ninom. Tonka je u šoku saznavši od Nine da su Zlatko i Miki možda ubili njihovog oca. Suzana prizna Zori i Egonu da je Marta Mikijeva kćer, ali da on to ne zna. Vesna razmišlja o braku s Ivom. Silvija želi znati što je Vesna htjela od Ive. Beti se javila na oglas za čuvanje djece. Tonka prizna Adamu da je bila na večeri s Vedranom. Nina direktno pita Zlatka što je imao s njenim ocem. Egon i Zora zaključe da Miki mora saznati za Martu.
 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju