Jedina domaća telenovela na hrvatskim ekranima 'Pod sretnom zvijezdom' od 14. ožujka na Novoj TV!

36.epizoda - ponedjeljak 2. svibnja
Krešo pokuša razdvojiti Ivu i Adama od Martina, Ena se nađe u problemu. Cure su u šoku, ne znaju kako reagirati na iznenadnu Mikijevu pojavu. Marta pokušava prošvercati Krunu u stan, ali je zatekne Zora. Silvija je zabrinuta jer je Dini pozlilo. Marina je previše popila na partiju i radi Zlatku scene. Ena prizna Martinu da je bila sa Slavenom, ali je to gotova stvar i sada je s njim. Krešo pokušava započeti razgovor o Mikiju, ali Suzana nije raspoložena. Suzana konačno Zori ispriča cijelu priču o Marti. Tonka iznenadi Adama molbom da ju poljubi. Krešo i Nina pričaju o Mikiju i razlozima njegovog naglog dolaska. Na putu do Zadra Dinu i Silviju zaustavi policija. Zlatko daje Vlasti zeleno svjetlo za objavu fotografija.

37.epizoda - utorak 3. svibnja
Policajcu su sumnjive Dina i Silvija zbog čudnog ponašanja. Tonka pita Mikija zašto je tako naglo i bez riječi nestao. Sad kad zna da joj je Marta unuka, Zora žali zbog svog dosadašnjeg ponašanja prema njoj. Beti je zabrinuta jer joj Silvija nije javila da je sretno stigla u Zadar. Nina zadirkuje Tonku zbog zaljubljenosti u Adama. Suzana se zabrine vidjevši Egonovu masnicu. Martin je nervozan jer se boji da bi ih Miki mogao prevariti. Dina i Silvija provele su noć u stanici. Miki traži od Zlatka da se nađu na kobnom zemljištu. Nini dolazi cvijeće i pozivnica za večeru od Mikija. Beti odluči pratiti Enu i Martina. Slaven stiže pomoći Dini i Silviji.

38.epizoda - srijeda 4. svibnja
Miki na večeri priča Nini o svom životu. Dina prizna Slavenu da je u Zadar išla špijunirati Franu. Beti se požali Silviji da ima problema jer Martin ne plaća račune. Miki odluči priznati Nini za svoju vezu sa Suzanom. Ena povjeri Martinu da će možda dobiti otkaz jer se fakultet prodaje zbog financijskih problema. Nina jedva prizna Tonki da ju je Miki varao sa Suzanom. Vlasta kaže Zlatku kako sad ima dovoljno materijala za sočnu priču o Slavenu. Marta moli Suzanu da pokuša pronaći bilo kakav posao za Krunu. Švarc je otkrio Kreši da je ima napredak u vezi slučaja Franje Hercega. Tonka pita Beti je li ona znala za Suzanu i Mikija. Zlatko odbija priznati zločin policiji.

39.epizoda - četvrtak 5. svibnja
Nina kaže Kreši da bi možda trebao ostaviti Suzanu. Dina zahtijeva od Nere objašnjenje za krvavu košulju koju je pronašla. Slaven napadne Krešu zbog Zlatka. Beti u panici kaže Suzani da je Miki priznao sve Nini. Kruno je očajan, luta utučeno ulicama grada. Tonki je neugodno spavati kod Adama. Zlatko pokušava zatrpati bunar kada se odjednom pojavi Miki. Zora je sazvala sastanak osoblja i potvrđuje da su glasine istinite, fakultet se prodaje. Ena moli Zoru da se založi za nju. Beti pred Tonkom pokušava ublažiti Suzaninu krivnju. Miki moli Suzanu da se nađu. Tonka za Neru fotografira pjevačicu Xeniu (Mirna Maras), a Marina joj pomaže. Nina razmišlja u kupnji fakulteta. Marta uzalud zove Krunu.

40.epizoda - petak 6. svibnja
Beti ne razumije kako to njena budućnost ovisi o Mikiju. Suzana preklinje Ninu da razgovara s njom. Miki ne uspjeva izvući od Beti informacije o Suzani. Nina shvati da je Marta Mikijeva kćer. Marta, Silvija i Dina traže Krunu po gradu. Ena je ljutita zbog Vanjine ucjene. Zlatko zove Mikija da se hitno nađu. Dina moli prijatelja forenzičara da analizira mrlju na košulji. Miki je presretan što je Suzana konačno pristala naći se s njim. Adam pita Tonku hoće li s njim u Leipzig. Vidjevši ponovno Mikija sa Suzanom Marta pomisli da su ljubavnici. Kruno shvati da je najpametnije da se vrati u Brestovo. Krešo moli Martina da ga pokriva jer ide na put s Ninom u vezi posla i ne želi da to itko zna. Zlatko ustrašeno objašnjava Mikiju kako su otkriveni, te mu zaprijeti pištoljem.