Jedina domaća telenovela na hrvatskim ekranima 'Pod sretnom zvijezdom' od 14. ožujka na Novoj TV!

46.epizoda - ponedjeljak 16. svibnja
Zlatko je u šoku, ne razumije zašto Marina traži rastavu. Nina i Krešo razgovaraju o tome zašto bi Miki dao novac Nini. Vlasta javlja Miliću da sve ide po planu, Slaven je pristao na intervju. Silvija i Dina su očajne, svi ih gledaju kao da su narkomanke. Krešo pita Ninu može li ona platiti Boženino liječenje. Marina se pohvali Eni kako je zatražila rastavu. Marta kaže Kruni da joj je teško u Zagrebu i da joj nedostaje. Dini forenzičar javi da krv na košulji nije od njezinog srodnika. Vesna zove Martu na tulum. Silvija i Ivo ne mogu vjerovati kako ih je na kraju upravo Marta spojila. Marina pristane razgovarati sa Zlatkom. Adam i Tonka slučajno sretnu Vedrana. Nina kaže Mikiju na koji način planira iskoristiti sav taj novac od njegove tete.

47.epizoda - utorak 17. svibnja
Nina kaže Tonki da je odlučila zauvijek raskrstiti s Mikijem. Marti je užasno neugodno što ju je Tonka večer prije dovela kući. Kruno u Zagrebu traži sobu za unajmljivanje. Suzana se zahvaljuje Kreši što joj je pomogao razgovarati s Martom, ali joj nije drago što se nalazi s Ninom. Marta moli Krunu da ide s njom u posjet Boženi. Nakon što ih je vidjela zagrljene, Suzana vjeruje da ju Krešo vara s Ninom. Zlatko se pohvali Marini da je dobio novi posao. Tomasa zanima kakvi su Mikijevi planovi s obzirom na nestale kosti iz bunara. Tonka predloži Beti da bi mogla pisati kolumnu za Vlastu. Slaven i Martin nađu se u neugodnoj situaciji zbog Mikija. Tonka se prestravi vidjevši da će Vedran biti pilot koji će voziti Adama za Frankfurt. Miki se iznenadi Suzaninom molbom.

48.epizoda - srijeda 18. svibnja
Tonka optuži Vedrana da je nadrogiran. Miki tješi shrvanu Suzanu i pokazuje joj Ninino pismo. Adamu nije jasno zašto je let otkazan u zadnji čas. Krešo nervozno pokušava dobiti Suzanu na telefon. Adam kaže Tonki da će priznati Neri njihovu vezu. Suzana prizna Kreši da je bila s Mikijem. Ena se žali Zori na kaos između profesora. Vlasta traži od Slavena ekskluzivu, jer je uvjerena da će postati predsjednikom stranke. Ena kaže Martinu za svoju bolesnu majku i prizna mu kako je potrošila novac. Suzana pronađe kod Kreše u autu Nininu rukavicu. Vedran traži pomoć od Zlatka. Miki se iznenadi ugledavši potištenu Suzanu koja mu se prepusti u zagrljaj.

49.epizoda - četvrtak 19. svibnja
Nitko ne može vjerovati Nininoj tvrdnji kako je ona sada vlasnica fakulteta. Frane dobije hitan poziv od supruge koja ponovno ima jake kontrakcije. Suzana i Miki odlaze zajedno na izlet van grada. Dina naleti na Franetovog prijatelja koji ne odobrava njihovu vezu. Ena je ljuta zbog novonastale situacije na fakultetu pa se iskali na Martina. Vedran se zahvaljuje Zlatku što ga je izbavio iz pritvora. Silvija hrabri Beti da pronađe posao u struci. Egon prizna Zori da radi za Mikija. Krešo kaže Martinu da sluti kako je Suzana otišla s Mikijem. Nera problijedi čuvši od Nine da joj se otac zvao Franjo Herceg. Beti prestane misliti na ozljedu nakon što ju pregleda naočit doktor. Dina je zabrinuta zbog Franinog braka. Krešo kaže Suzani da ju ostavlja.

50.epizoda - petak 20. svibnja
Suzana moli Krešu da je ne ostavlja. Tonka i Adam iznenađeni su Nerinom reakcijom na priznanje njihove veze. Zora pokušava utješiti Suzanu. Miki uvjerava Krešu da moraju razgovarati. Adam se odlučno suprotstavlja iznenađenoj Neri. Miki govori Kreši da ga Suzana voli i da je ne smije ostaviti. Beti savjetuje Suzani da prestane s lažima. Adam prepriča Slavenu Nerinu reakciju na njegovu vezu s Tonkom. Beti, Nina i Tonka slave Ninin kupnju EFM-a kada se pojavi Miki. Suzana objasni Boženi otkud novac za njeno liječenje u Njemačkoj. Miki kaže Zlatku da je odustao od priznanja. Beti kaže Tonki da Miki mora odmah saznati da je Martin otac. Ena odluči posjetiti Mikija, ali tamo sretne Beti. Krešo pita Suzanu je li Marta Mikijeva kći.
 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju