Jedina domaća telenovela na hrvatskim ekranima 'Pod sretnom zvijezdom' od 14. ožujka na Novoj TV!

66.epizoda - ponedjeljak 13. lipnja
Svi su osupnuti viješću kako je Vedran herojskim podvigom spasio putnike. Nera pokušava skrenuti pažnju na sebe glumeći da je bolesna. Ena je ljutita na Kolarića jer traži daljnje druženje s njom ne shvaćajući kako ih je uhvatio Vlastin paparazzo. Krešo se brine što će biti s njegovim poslom sada kad je Franck preminuo. Tonka i Nina planiraju veliki doček za Vedrana, a Adam jedva skriva ljubomoru. Ivo je zabrinut za Neru, ali Dina ga uvjerava da ona samo glumi kako bi mu upropastila vjenčanje. Vesna je zabrinuta kako će njezin otac reagirati na trudnoću. Silvija se dolazi oprostiti od Ive prije odlaska u Ameriku.

67.epizoda - utorak 14. lipnja
Ivo je utučen zbog Silvijinog odlaska u Ameriku. Ena se teško nosi s Kolarićevim željama i Vlastinim ucjenama. Marta se uvrijedi kada joj Dina kaže da mora biti zahvalna Suzani na svemu što joj je pružila. Slaven pokušava dogovoriti večeru s Nerom i Ninom kako bi se njih dvije bolje upoznale. Nina je i dalje zabrinuta zbog Zlatkovih mutnih poslova. Adam ne želi da Tonka ide s njim na sastanak s novom profesoricom. Nera se iznenadi kada ju Milić pita što ona ima protiv Nine Herceg. Zlatko u strahu zbog Slavenove prijetnje moli Vlastu da ne objavljuje ništa o Nini. Ena ostavlja Marini poruku u kojoj najavljuje potez koji je odlučila napraviti. Švarc javlja Dini da se njezin otac vratio u Hrvatsku.

68.epizoda - srijeda 15. lipnja
Suzana i Krešo objavljuju Zori i Egonu vijest da kupuju svoj stan. Martin je zbunjen zbog Eninog čudnog ponašanja. Zora prizna Egonu da je zabrinuta što će Marta živjeti sa Suzanom i Krešom jer bi mogla saznati istinu. Beti traži od Zlatka da joj prizna sve o svojim poslovima. Slaven se iznenadi kada mu Nera kaže da je Nina idealna supruga za njega. Nina i Tonka pripremaju tulum za Vedranov dolazak. Zora se zabrine za Enu vidjevši je u lošem stanju. Zlatko kaže Marini da ima još malo vremena razmisliti želi li i dalje biti s njim u braku. Kreši bude teško razgovarati s Ninom i glumiti sreću. Ivo ne zna kako bi reagirao na vijest o svome ocu. Beti iznosi Zlatku plan za izvlačenje iz problema.

69.epizoda - četvrtak 16. lipnja
Svi se zabrinu zbog Nerine navodne bolesti. Krešo i dalje skriva od Suzane da je Marta odlučila pronaći roditelje. Fanika se hvali Beti kako joj je dobro raditi u restoranu. Tonka je ljubomorna što Adam ide sam na sastanak s novom profesoricom. Vedran javlja Tonki da neće stići na vlastitu proslavu. Zlatko oprezno prenosi Miši vijest da će od sada imati novu odvjetničku kuću koja će ih zastupati. Ivo odluči odgoditi vjenčanje zbog Nerinog stanja. Nina se šokira kada ju Vlasta napadne da odmah ostavi Slavena. Ivo se neugodno iznenadi saznavši od doktorice da je Nera savršeno zdrava.

70.epizoda - petak 17. lipnja
Raskrinkana pred djecom, Nera napadne Ivu jer ju je špijunirao. Vesna je u sve većem strahu jer mora javiti ocu za svadbu i trudnoću. Krešo i Zora trude se otežati Marti u njezinoj potrazi za roditeljima. Svi su u panici i šoku zbog članka o aferi Koloseum. Zori je sve teže lagati Marti. Krešo od Nine traži pomoć i savjet oko Marte. Martin je izvan sebe zbog fotografija u novinama i pokušava pronaći Enu. Vesna pred Ivom skriva tugu zbog svađe s ocem. Martin pronalazi Eninu oproštajnu poruku. Nera se sruši ugledavši bivšeg muža na Franckovom sprovodu.