Nema dobre serije bez Slavonaca, recept je koji možemo primijeniti na domaću uspješnicu „Pod sretnom zvijezdom“. Stoga, vrijeme je da upoznate osječki glumački trojac!

Sandra Lončarić glumica koja je na svijet došla 1974. godine prvenstveno je kazališna glumica, ali često ostvaruje uloge i u filmovima te televizijskim serijama. Iako je rođena u Švicarskoj, oduvijek se smatra Slavonkom, a s pravom nosi i titulu prvakinje drame osječkog HNK – a. Akademiju dramskih umjetnosti upisala je početkom devedesetih te se nakon toga u potpunosti zaljubila u glumu. Bacivši pogled unatrag, danas je iza nje pedesetak kazališnih uloga, te nekoliko filmova, od kojih posebno valja izdvojiti naslov „Zavaravanje“ koji joj je donio i Zlatnu arenu za najbolju glavnu žensku ulogu. Kaže da uspijeva uskladiti obveze, iako je nastanjena u Osijeku, iz kojeg često putuje u Zagreb.

Što se privatnog života tiče, glumica je u sretnom braku te ima osmogodišnjeg sina Petra. Često pokazuje i svoju humanitarnu stranu, s obzirom da rijetko koja humanitarna akcija može proći bez nje.

Nela Kocsis hrvatska je kazališna, filmska i televizijska glumica rođena 1970. godine u Osijeku. S glumom se bavi odmalena, a prvu predstavu odigrala je 1990. u Hrvatskom kazalištu u Pečuhu. U toj ulozi je odmah bila zapažena, s obzirom da je zaigrala Margit u predstavi „Kraljevo“, nastaloj po djelu možda i najvećeg hrvatskog pisca, Miroslava Krleže. Akademiju dramskih umjetnosti završila je 1997., a već dvije godine prije postala je stalna članica drame HNK u Osijeku. Nedavno je otišla iz matične kazališne kuće, prihvativši ponudu zagrebačkog kazališta Gavella da postane stalni dio njihova ansambla. U karijeri je ostvarila mnoštvo zapaženih uloga, od kojih valja istaknuti ulogu Dorine u Tartuffeu te Melite u Krležinoj Ledi.

Što se privatnog života tiče, zadnjih nekoliko godina punila je novinske stupce vezom s glumcem Vedranom Mlikotom. Ipak, netom prije početka zajedničkog života par se odlučio na prekid veze, zbog čega je došlo, kako je i sama Nela rekla, ponajviše zbog razdvojenosti i obaveza

Hrvoje Barišić ovaj četrdesetogodišnjak diplomirao je na Akademiji dramskih umjetnosti prije devet godina, ali je već dugo prije postao glumac u osječkom HNK. 2003. godine postao je stalni član ansambla zagrebačkog kazališta Trešnja. Također, kao gost nastupa u Kerempuhu i Teatru Exit.

U privatnom životu već je nekoliko godina sretno oženjen suprugom Mateom s kojom ima sina Adriana. Upoznali su se jednog ljeta na Pagu i otad su nerazdvojni.