Dodatnu pomutnju u životu likova serije 'Pod sretnom zvijezdom' sljedećeg tjedna će unijeti i lik kojeg će utjeloviti riječki dopisnik IN magazina Davor Garić.

'U seriji 'Pod sretnom zvijezdom' pojavit ću se u ulozi dilera, a to mi je jako zabavno jer privatno nemam nikakvih poroka. Mogu vam samo reći kako će likovi u seriji pasti pod moj utjecaj.' - izjavio je Davor o svojoj ulozi ususret emitiranju nastavka serije u kojoj se i sam pojavljuje uz bok Roberta Kurbaše te ostalih popularnih glumaca. Epizodu u kojoj se Davor pojavljuje gledatelji imaju priliku pogledati u utorak 5. travnja, a dan ranije IN magazin donosi i intervju u kojem će ovaj epizodist otkriti i nešto više o svojoj ulozi.

Njegova uloga imat će mnogo utjecaja na živote protagonista, a osim toga nastavljamo i dalje pratiti i ostale uzbudljive događaje i obrate u popularnoj seriji Nove TV. Suzana (Sandra Lončarić Tankosić) je pogođena viješću da je Nina (Linda Begonja) ipak odlučila prihvatiti nasljedstvo. Zora (Neda Arnerić) je pak u šoku vidjevši financijsko stanje fakulteta, a Krešo (Hrvoje Barišić) će slučajno saznati od Nine da mu je Suzana opet lagala.