Premijerne nastavke popularne humoristične serije 'Lud, zbunjen, normalan' pratite od ovog petka samo na našem programu!

Izet, Faruk, Damir i Džebra četiri su naraštaja najluđe obitelji čije neprilike nikoga ne ostavljaju ravnodušnim. Gledamo ih već osmu sezonu, a u novim nastavcima koje gledatelji Nove TV mogu pratiti već od ovog petka Fazlinovićevu ludilu nema kraja!

U prethodnim epizodama nasmijali smo se Farukovom novom „biznisu“ , Izetovom uhićenju te brojnim drugim zgodama i nezgodama.

Uz omiljene likove Izeta, Damira i Faruka, vidjet ćemo i Zlatana Zuhrića Zuhru gledamo u ulozi Bahre Bureka, TV producenta, koji je Faruku ponudio da produkcija Akord snima TV seriju, Ljubomira Bandovića kao Kufu koji utjelovljuje lik Čobetovog barata koji se vraća iz Amerike.

Novi nastavci donose još urnebesnije trenutke uz omiljenu šašavu obitelj, a uz standardnu postavu, gledatelji će imati priliku vidjeti i glumicu Kseniju Marinković, kao Barbarinu mamu. Za pretpostaviti je tko će biti njezini glavni udvarač, a s kakvim će se preprekama novi ljubavni par morati nositi, saznati ćemo ubrzo.

Vidjet ćemo također hoće li Faruk uspjeti zatomiti svoj ''fazlinovićevski'' gen te dokazati Senadi da je spreman obnoviti vezu, a saznat ćemo i hoće li Damir i Barbara konačno dočekati svoju bračnu idilu.

Kako će teći snimanje Farukove serije, tko će na sudu izgubiti pamćenje, a tko će slučajno popiti narkotike – ne propustite doznati u novim nastavcima najluđe serije 'Lud, zbunjen, normalan' od 20. Ožujka od 20 sati na Novoj TV!